Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Kissa Kissan hoito Kissoille pitää antaa ruokaa noin 2 päivässä, paitsi erikoistapauksissa. Kissoille pitää antaa ruokaa noin 2 päivässä, paitsi erikoistapauksissa.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Kissa Kissan hoito Kissoille pitää antaa ruokaa noin 2 päivässä, paitsi erikoistapauksissa. Kissoille pitää antaa ruokaa noin 2 päivässä, paitsi erikoistapauksissa."— Esityksen transkriptio:

1

2 Kissa

3 Kissan hoito Kissoille pitää antaa ruokaa noin 2 päivässä, paitsi erikoistapauksissa. Kissoille pitää antaa ruokaa noin 2 päivässä, paitsi erikoistapauksissa. Ne on yksiä helpoimmista kotieläimistä, koska ne metsästävät itsekin ruokaa ja niitä ei tarvitse kaitsea niin kuin koiraa. Ne on yksiä helpoimmista kotieläimistä, koska ne metsästävät itsekin ruokaa ja niitä ei tarvitse kaitsea niin kuin koiraa. Helli kissaasi monesti päivässä, koska nekin tarvitsevat rakkautta. Helli kissaasi monesti päivässä, koska nekin tarvitsevat rakkautta. Myös tiikerit, leijonat, leopardit, pantterit ja jaguaaritkin ovat kissaeläimiä. Myös tiikerit, leijonat, leopardit, pantterit ja jaguaaritkin ovat kissaeläimiä.

4 Mitä hyötyä kissoista on? Jos asut maalla ja sinulla on kissa niin rotat ja hiiret vähentyvät kovasti. Jos asut maalla ja sinulla on kissa niin rotat ja hiiret vähentyvät kovasti. On tieteellisesti todettu että sellaiset ihmiset joilla on kotieläin niin he eivät sairasta niin usein kuin kotieläimettömät ihmiset. On tieteellisesti todettu että sellaiset ihmiset joilla on kotieläin niin he eivät sairasta niin usein kuin kotieläimettömät ihmiset. Kissa vähentää stressiä. Kissa vähentää stressiä. Kissa on koiran pahin vihollinen. Kissa on koiran pahin vihollinen.

5 Kissa Galleria

6 Kissa ja koirakin voivat elää sovussa keskenään. Tässä esimerkki kuva: Tässä esimerkki kuva:


Lataa ppt "Kissa Kissan hoito Kissoille pitää antaa ruokaa noin 2 päivässä, paitsi erikoistapauksissa. Kissoille pitää antaa ruokaa noin 2 päivässä, paitsi erikoistapauksissa."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google