Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Raunistulan koulun oppimis- ja osallisuuskysely 1.-2. luokille syyskuussa 2014. OHJE: Opettaja ohjaa työskentelyä. Kuva/dia heijastetaan videokameralla.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Raunistulan koulun oppimis- ja osallisuuskysely 1.-2. luokille syyskuussa 2014. OHJE: Opettaja ohjaa työskentelyä. Kuva/dia heijastetaan videokameralla."— Esityksen transkriptio:

1 Raunistulan koulun oppimis- ja osallisuuskysely 1.-2. luokille syyskuussa 2014. OHJE: Opettaja ohjaa työskentelyä. Kuva/dia heijastetaan videokameralla valkokankaalle ja yhdessä luetaan laatikot. Laatikon ajatusta voi selventää ja havainnollistaa esimerkein oppilaalle. Oppilas värittää ne laatikot, jotka hänen mielestään pitävät paikkansa.

2 Mitä ajattelen oppimisesta ja koulunkäynnistä? Ryhmätyöt ovat mukavia. Minusta koulunkäynti on aika raskasta. Oppiminen on hauskaa. Pidän pienessä ryhmässä opiskelusta. Parityöskentelyssä opin hyvin. Opin paremmin, jos tunnilla tehdään erilaisia asioita. Haluan tietää asioista ja oppia lisää. Koulunkäynti sujuu minulta helposti. Luokassa on usein liian kiire.

3 Toimin ohjeen mukaan. Mitä voin itse tehdä opiskeluni hyväksi? Pyydän apua kaverilta. Kuuntelen ohjeet. Hoidan läksyt hyvin ja teen ne ajoissa. Kysyn opettajalta, jos en ymmärrä Vähennän pelaamista tai television katselua vapaa-ajalla. Luen ohjeen ja mietin.


Lataa ppt "Raunistulan koulun oppimis- ja osallisuuskysely 1.-2. luokille syyskuussa 2014. OHJE: Opettaja ohjaa työskentelyä. Kuva/dia heijastetaan videokameralla."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google