Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Lähetystyö ja Martti Rautanen taustalla Jeesuksen lähetyskäsky "Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Lähetystyö ja Martti Rautanen taustalla Jeesuksen lähetyskäsky "Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan."— Esityksen transkriptio:

1 Lähetystyö ja Martti Rautanen taustalla Jeesuksen lähetyskäsky "Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen" (Matt. 28:19) työmuotoja: kristinuskon julistaminen koulutus terveydenhoito aineellinen ja tekninen apu

2 suomalaista lähetystyötä tehty n. 150 vuotta ensimmäinen kohde oli Ambomaa (nyk. Namibiassa) Martti Rautanen perehdy Rautasen elämäkertaan ja työhön Afrikassa (googlaa -> ”Martti Rautanen”) laadi tiivistelmä (esim. kuinka pitkään työskenteli Afrikassa? mitä teki, mitä sai aikaan jne.?)

3 Kuvat: Ville Orelma


Lataa ppt "Lähetystyö ja Martti Rautanen taustalla Jeesuksen lähetyskäsky "Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google