Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

DTD rakenne ELEMENT elementtien määrittely ATTLISTattribuuttien määrittely ENTITYentiteettien määrittely NOTATIONnotaatioiden määrittely.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "DTD rakenne ELEMENT elementtien määrittely ATTLISTattribuuttien määrittely ENTITYentiteettien määrittely NOTATIONnotaatioiden määrittely."— Esityksen transkriptio:

1 DTD rakenne ELEMENT elementtien määrittely ATTLISTattribuuttien määrittely ENTITYentiteettien määrittely NOTATIONnotaatioiden määrittely

2 Elementtien määrittely + yksi tai useampi * nolla tai useampi ? valinnainen | tai ()ryhmittely A,Bjärjestys

3 Attribuuttien tyypit CDATA merkkijono ID jokaisen dokumentissa käytetyn id:n tulee olla yksikäsitteinen. IDREF & IDREFS viitataan dokumentissa esiintyviin id:hen. NMTOKEN & NMTOKENS nmtoken:n tulee muodostua yhdestä sanasta. nmtokens voi sisältää useita nmtoken arvoja. ENTITY & ENTITIES attribuutin arvona entiteetin nimi.

4 Attribuuttien oletusarvot #REQUIRED attribuutilla oltava aina jokin arvo #IMPLIED attribuutti ei ole pakollinen ”arvo” jos attribuuttia ei esiinny, annetaan arvoksi ”arvo” #FIXED attribuutti ei ole pakollinen, mutta jos se esiintyy, on sillä oltava tietty arvo.

5 Attribuuttien määrittely Syntaksi:

6 Entiteettien määrittely alias, käytetään &nimi &meedio

7 Notaatioiden määrittely elementti voi sisältää dataa, joka ei ole XML-muodossa (kuva). kuvankäsittely- ohjelma kuva.gif 1 2 3 4

8 DTD:n puutteita Voidaan määritellä vain elementtien rakenteen ja attribuutit Ei voida määritellä rajoitteita (integer, string, min, max, yms.) Ei määritellä XML:lla => ei voi prosessoida samoilla työkaluilla kuin varsinaiset XML- dokumentit.


Lataa ppt "DTD rakenne ELEMENT elementtien määrittely ATTLISTattribuuttien määrittely ENTITYentiteettien määrittely NOTATIONnotaatioiden määrittely."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google