Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

TEHOA OPISKELUUN.  Tee läksysi ja lue oppikirjaa ja muistiinpanoja kurssin aikana.  Tee tehtävät ennen seuraavaa tuntia pystyäksesi seuraamaan kurssia.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "TEHOA OPISKELUUN.  Tee läksysi ja lue oppikirjaa ja muistiinpanoja kurssin aikana.  Tee tehtävät ennen seuraavaa tuntia pystyäksesi seuraamaan kurssia."— Esityksen transkriptio:

1 TEHOA OPISKELUUN

2  Tee läksysi ja lue oppikirjaa ja muistiinpanoja kurssin aikana.  Tee tehtävät ennen seuraavaa tuntia pystyäksesi seuraamaan kurssia.  Kerro opettajalle, jos jokin vaikeuttaa opiskeluasi.  Nuku kunnon yöunet.  Syö monipuolisesti, liiku ja ulkoile, tapaa kavereita.

3 Oppiminen on tiedon muokkaamista.  Tutki sisällysluetteloa. Siitä selviävät kurssin keskeiset asiat, ja se auttaa hahmottamaan kokonaisuuksia.  Kokeile erilaisten muistiinpanojen tekemistä, se helpottaa kertaamista ja mieleen painamista.  Käsitekarttojen piirtäminen edistää oppimista, samoin muut muistiinpanot.  Ulkoa opettelu kuormittaa muistia, pyri ymmärtämään asia.

4 Koeviikolla  Laadi lukuaikataulu koeviikolle ja noudata sitä.  Pidä taukoja riittävän usein. Tee välillä jotain muuta (käy ulkona, syö) ja palaa kirjan tai muistiinpanojen ääreen virkistyneenä.  Saatuasi kokeen takaisin tutustu opettajan korjaus- merkintöihin huolella, sillä koe on oppimisen väline. Opi virheistä ja opiskele itsenäisesti niitä asioita, joita et vielä hallitse.  Säilytä vanhat kokeet ja kirjoitelmat.  Valmistautuessasi seuraavaan kokeeseen silmäile vanhoja kokeita, jottet toistaisi samoja virheitä.


Lataa ppt "TEHOA OPISKELUUN.  Tee läksysi ja lue oppikirjaa ja muistiinpanoja kurssin aikana.  Tee tehtävät ennen seuraavaa tuntia pystyäksesi seuraamaan kurssia."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google