Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

VERKKOKAUPAT T-TK-1-2 Sara Rocco, Jaana Malm, Miko Pukkinen.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "VERKKOKAUPAT T-TK-1-2 Sara Rocco, Jaana Malm, Miko Pukkinen."— Esityksen transkriptio:

1 VERKKOKAUPAT T-TK-1-2 Sara Rocco, Jaana Malm, Miko Pukkinen

2 MAKSAMINEN Yleisimpiä maksutapoja verkkokaupoissa ovat luottokortit, pankkien tarjoamat nettimaksut, kuukausilasku, osamaksu, postiennakko ja bussiennakko. - Verkkokaupassa kassalla ollessa, paketin voi heti maksaa omilla pankkitunnuksilla. - Paketin voi maksaa pakettia vastaanottaessa suoraan. Paketin voi myös maksaa laskulla kerralla tai pienimmissä osissa. Kaikki internetissä tapahtuva tiedonsiirto on yleensä SSL-suojattu, mikä tarkoittaa, ettei kukaan ulkopuolinen voi nähdä tietojasi.

3 LÄHETYSSEURANTA Lähetystä voidaan seurata tietyllä koodilla netissä Mikäli asiakas on ilmoittanut puhelinnumeronsa, hänelle pitäisi tulla viesti kännykkään, kun paketti on saapunut perille Ilmoitus voi myös tulla sähköpostiin tai postitse kotiin Tässä kaksi esimerkkiä Postin ja Matkahuollon sivuilla sijaitsevista lähetysseurantasysteemistä. Jossa asiakas voi etsiä pakettiaan lähetystunnuksella.

4 TUOTTEIDEN SUOSITTELU Kun asiakas on käyttänyt tilattua tuotetta, hän voi suositella sitä helposti netissä. Täten asiakkaiden on helpompi tietää, mitä kannattaa kokeilla Asiakas voi myös suositella verkkokauppoja ja tuotteita kavereille Useat verkkokaupat ehdottavat samankaltaisia tuotteita, kun mitä on ostamassa Tässä muutama esimerkki. Ihmiset painavat facebook-tykkää nappulaa, jolloin muut ihmiset facebookissa näkevät mistä tykkäät.

5 PALAUTUS Palautus on erilaista riippuen verkkokaupasta, mutta yleensä palautusaikaa on 14 päivää Kaikkia tuotteita ei saa palauttaa, esim. avatut pelit/dvdt Palautus onnistuu siten, että asiakas täyttää palautuslomakkeen ja liimaa uuden osoitetarran pakettiin ja vie sen lähimpään Matkahuoltoon tai Postiin. Palautettaessa asiakkaan on joskus ilmoitettava, miksi palauttaa tuotteen, mutta esim. vaatteita tilatessa, ei ole pakko ilmoittaa, sillä palvelu on luotu sellaiseksi, että on helppo kokeilla kotona ja helppo palauttaa, mikä taas kasvattaa asiakkaiden määrää ja lisää tuottoa

6 OMIA KOKEMUKSIA ” Joskus esimerkiksi vaatteita tilatessa internetistä, tuote näyttää kotona erilaiselta, koko vastaa jotain aivan muuta tai alennukset eivät ole menneet oikein. Ruotsista tilatessani on sanottu, että paketti saapuu viikon sisällä, on kestänyt yli kuukausi. ” ”Joskus dvd-kotelot voivat mennä rikki postikuljetuksen aikana” ”Suomen sisällä tilatut paketit ovat tulleet nopeasti perille ja palautukset ovat onnistuneet hyvin”

7 VERKKOKAUPPOJA Gigantti Hobby Hall Verkkokauppa.com H&M Online Prisma Puolenkuun Pelit Seppälä CDON.com


Lataa ppt "VERKKOKAUPAT T-TK-1-2 Sara Rocco, Jaana Malm, Miko Pukkinen."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google