Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

VOIMAA Voimavaroja maahanmuuttajista. MITÄ? VOIMAA-hankkeen tavoitteena on kehittää maahanmuuttajataustaisille joustava väylä opintojen aloittamisesta.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "VOIMAA Voimavaroja maahanmuuttajista. MITÄ? VOIMAA-hankkeen tavoitteena on kehittää maahanmuuttajataustaisille joustava väylä opintojen aloittamisesta."— Esityksen transkriptio:

1 VOIMAA Voimavaroja maahanmuuttajista

2 MITÄ? VOIMAA-hankkeen tavoitteena on kehittää maahanmuuttajataustaisille joustava väylä opintojen aloittamisesta esimies- ja asiantuntijatehtäviin. Osana toimintamalleja suunnitellaan ja pilotoidaan ammattikorkeakoulujen henkilöstölle sekä maahanmuuttajille suunnattuja opintokokonaisuuksia.

3 KENELLE? Työyhteisöille maahanmuuttajataustaisten kouluttamiseksi työhönperehdyttäjä- ja työpaikkakouluttajatehtäviin Ammattikorkeakouluille maahanmuuttajataustaisten opiskelijoiden amk-opintoihin valmentavalle koulutukselle

4 MILLÄ RAHALLA? VOIMAA - Voimavaroja maahanmuuttajista on Euroopan sosiaalirahaston (ESR) tukema projekti.

5 KUKA? Projekti on Metropolia Ammattikorkeakoulun hallinnoima Toteutaan yhdessä Hämeen ammattikorkeakoulun ja Fakiirimedia Oy:n kanssa. Mukana on ja mukaan haetaan yritysyhteistyökumppaneita eli työnantajia.

6 MITEN? Toimintamallien kehittämisessä hyödynnetään sosiaalisen median keinoja, joilla pyritään rikkomaan ja muuttamaan toimintatapoja rajat ylittäviksi. Konseptien keskeinen tavoite on nykyistä syvemmän, nopeamman ja kustannustehokkaamman yhteistyön mahdollistaminen koulutusorganisaatioiden, työelämän ja muiden yhteisöjen ja toimijoiden välillä

7 MISSÄ? Metropolian digitaalisen viestinnän koulutusohjelmassa Pääkaupunkiseudulla Etelä-Suomen läänin kunnissa Hämeen AMK:n ammatillisessa opettajakorkeakoulussa Verkossa

8 MIKSI? Lisätietoja sisällöistä, koulutuksista, aikatauluista ja muusta aiheeseen liittyvästä löytyy sosiaalisen median työvälinettä hyödyntävästä wikistä, osoitteesta wiki.metropolia.fi (  VOIMAA)


Lataa ppt "VOIMAA Voimavaroja maahanmuuttajista. MITÄ? VOIMAA-hankkeen tavoitteena on kehittää maahanmuuttajataustaisille joustava väylä opintojen aloittamisesta."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google