Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Kotitehtävä.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Kotitehtävä."— Esityksen transkriptio:

1 Kotitehtävä

2 Astma Astma on keuhkoputkien limakalvojen tulehdussairaus. Limakalvon tulehduksen syynä on tavallisesti allergian tai mikrobien (bakteerit) aiheuttama tulehdus.

3 Astmaoireet hoidetaan ensisijaisesti lääkkeillä, jotka poistavat oireet usein kokonaan. Allergisessa astmassa vähennetään hengitettävän allergeenipölyn määrää kotona ja työpaikalla.

4 Astman taustalla on usein allergista taipumusta, joka on vahvasti perinnöllinen. Astmaa voi myös olla allergiasta riippumatta.

5 Allergia Joka toinen kärsii jossain elämänsä vaiheessa allergiasta.

6 Jos elimistöön pääsee vieraita aineita, kuten bakteereja tai myrkyllisiä aineita, se puolustautuu. Allergisen ihmisen immuunijärjestelmä toimii epäjohdonmukaisesti ja elimistö puolustautuu vaarattomia aineita, kuten siitepölyä tai ruoka-aineita vastaan.

7 Syynmukaisinta hoitoa on allergeenien poistaminen elinympäristöstä
Syynmukaisinta hoitoa on allergeenien poistaminen elinympäristöstä. Se voi onnistua kotona, koulussa tai työpaikalla tai ravintoa muuttamalla. Oireet voivat hävitä kokonaan. Joitakin allergeeneja kohtaan voidaan kehittää sietokykyä siedätyshoidon avulla. Lisäksi käytetään myös lääkehoitoa.

8 Hyvä kunto ehkäisee allergioita
Hyvä kunto ehkäisee allergioita. Tupakansavu lisää allergisoitumisen riskiä sikiöajasta pitkälle aikuisuuteen. Atooppinen allergia on perinnöllistä.


Lataa ppt "Kotitehtävä."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google