Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Optima-oppimisympäristö opetuksessa ja oppimisessa Jyväskylän yliopisto.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Optima-oppimisympäristö opetuksessa ja oppimisessa Jyväskylän yliopisto."— Esityksen transkriptio:

1 Optima-oppimisympäristö opetuksessa ja oppimisessa Jyväskylän yliopisto

2 Ryhmä- tai itseopiskeluun tarkoitettu oppimisympäristö verkossa. Optimaa käytetään www-selaimella Internetissä (esim. Mozilla Firefox, IE, Opera) osoitteessa http://optima.cc.jyu.fi. Ei vaadi koneelle erillistä ohjelmaa vaan toimii verkon välityksellä. On suljettu ympäristö, johon jokainen käyttäjä kirjautuu omalla tunnuksella ja salasanallaan. Mikä Optima on?

3 Mihin Optimaa voi käyttää? Kampusopetuksen ja etäopetuksen tukiympäristönä, esim: opiskelijoiden töiden palauttamiseen, jakamiseen ja vertaisarviointiin kursseilla, oppimateriaalien jakamiseen kursseilla, opetuksen monipuolistamiseen (esim. verkkokeskustelut), opetusharjoittelun tukiympäristönä, opinnäytetöiden tekemisen tukiympäristönä, verkko-opiskelussa vaihto-opiskeluaikana, maisteriohjelmien tukiympäristönä, oman opetuksen suunnittelun välineenä, työryhmien ja tutkimuksen tukiympäristönä.

4 Optimassa voi mm.: keskustella ja jakaa tietoa samanaikaisesti tai eriaikaisesti, pitää oppimispäiväkirjaa tai ryhmäpäiväkirjaa, tehdä kyselyitä ja erilaisia tehtäviä sekä vastata niihin, palauttaa tehtäviä palautuslaatikkoon, tuoda materiaalia omalta tietokoneelta tai luoda materiaalia Optiman omilla työvälineillä, seurata ja pitää kirjaa tehtävien etenemisestä.

5 Kiinnistuitko? Ota yhteyttä! Käy katsomassa Optima-koulutusten aikataulut Korpista ja ilmoittaudu mukaan. Tarjolla myös itseopiskelumateriaalia. Lisätietoja saat myös Optima-tuesta optima-support@jyu.fi


Lataa ppt "Optima-oppimisympäristö opetuksessa ja oppimisessa Jyväskylän yliopisto."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google