Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Viranomaisvalvonta ja Sanktiot

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Viranomaisvalvonta ja Sanktiot"— Esityksen transkriptio:

1 Viranomaisvalvonta ja Sanktiot

2 Viranomaisvalvonta Vähittäismyynnin ja mainonnan valvonta.
Yhdenmukainen lain soveltaminen Valvontaa varten on oikeus ottaa korvauksetta tarvittavat näytteet Sakkorangaistus voidaan antaa työntekijälle, jonka on havaittu rikkoneen anniskelusäädöksiä.

3 Sanktiot Sanktioita, joita aluehallintovirasto voi määrätä luvanhaltijalle Aluehallintovirastolla on oikeus peruuttaa anniskelulupa joko määräajaksi tai pysyvästi; elinkeinotoiminnassa on rikottu alkoholilakia tai sen nojalla annettuja säännöksiä, määräyksiä tai rajoituksia luvan saajan katsotaan menettäneen luvan saamisen edellytykset tai luotettavuutensa; tai anniskelupaikassa on ilmennyt järjestyshäiriöitä tai muita väärinkäytöksiä.

4 Sanktiot Luvanhaltijan luotettavuus, sekä anniskeluun tarvittavat taloudelliset ja ammatilliset edellytykset. Vakavista rikkeet Lievät rikkeet Alaikäiselle anniskelu Päihtyneelle anniskelu

5 Sanktiot alkoholilain mainontasäännösten rikkomisesta
Kieltoa tai määräystä voidaan tehostaa uhkasakolla Anniskelupaikassa tapahtuneet mainontarikkomukset voivat myös johtaa anniskelulupaan kohdistuviin alkoholilain 22 §:n mukaisiin seuraamuksiin.

6 Lähteet


Lataa ppt "Viranomaisvalvonta ja Sanktiot"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google