Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

JÄÄTELÖSAU-VA Keijo Karhu ja Lancelotti Leijona, sekä Hillevi Hiirulainen seikkailevat JokaJoka- maassa. Keijo Karhu halajaa eläkkeelle jäävän Mauno.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "JÄÄTELÖSAU-VA Keijo Karhu ja Lancelotti Leijona, sekä Hillevi Hiirulainen seikkailevat JokaJoka- maassa. Keijo Karhu halajaa eläkkeelle jäävän Mauno."— Esityksen transkriptio:

1

2 JÄÄTELÖSAU-VA

3 Keijo Karhu ja Lancelotti Leijona, sekä Hillevi Hiirulainen seikkailevat JokaJoka- maassa. Keijo Karhu halajaa eläkkeelle jäävän Mauno Metsänvaltiaan Jäätelösauvan, jolla hän voi taikoa jäätelä koko kansalle. Myös Lancelotti Leijona himoitsee Jäätelösauvaa, mutta hänellä onkin itsekkäät ajatukset sauvan suhteen; hän haluaa itse syödä kaikki maailman jäätelöt ja kiristää muita olentoja jäätelön avulla!

4 Jäätelösauvan saadakseen, täytyy kulkea vaarallisen reitin lävitse; johon kuuluu rotkoja, tulivuoria sekä muita huimia vaarallisia tilanteita. Keijo ja Lancelotti lähtevät tavoittelemaan sauvaa kuultuaan Maunon eläkkeelle jäämisestä. Keijo ottaa Hillevin kartanlukijaksi mukaansa jännittävälle matkalle, mutta samaan aikaan Lancelotti Leijona varjostaa heitä varastaakseen kartan, jonka kaverukset saivat Viisaalta pöllöltä.

5 Riemurotkon luokse päästyään ystävykset päättävät nukkua yön yli, mutta yön pimeinä tunteita Lancelotti hiipii ja varastaa kartan Keijon tyynyn alta!

6 Mutta Viisas pöllöpä tiesi Lancelotti aikeista ennustuspallonsa avulla ja antoikin Keijolle kartan, joka johdatti leijonan väärään paikkaan.

7 Keijo pääsee kuitenkin Jäätelösauvan luokse ilman karttaa, sillä häntä on auttamassa ystävällinen JokaJoka- maan olento ja Lancelotti onkin joutunut kartan opastuksella synkkään Peikkoluolaan, josta hän ei löydä ulospääsyä.

8 Keijo huomaa ilakointinsa lomassa, että Lancelotti on kadonnut ja päättää uuden ystävänsä kanssa etsiä Lancelotin. Lancelotti löytyy lopulta ja on hyvin pahoillaan kaikesta ja pyytää anteeksi.

9 Loppujen lopuksi Keijo kruunataan uudeksi Metsänvaltiaaksi ja hänen kunniakseen järjestetään jäätelöbileet, jossa on kaikkia maailman jäätelöitä kaikkien makuun!


Lataa ppt "JÄÄTELÖSAU-VA Keijo Karhu ja Lancelotti Leijona, sekä Hillevi Hiirulainen seikkailevat JokaJoka- maassa. Keijo Karhu halajaa eläkkeelle jäävän Mauno."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google