Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Kuvakäsikirjoitus Sonja ja Riina.  Cullenit järjestävät Bellalle synttärijuhlat luonaan. Kuva on yleiskuva.  Edward: ”Hyvää 18- vuotispäivää, Bella!”

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Kuvakäsikirjoitus Sonja ja Riina.  Cullenit järjestävät Bellalle synttärijuhlat luonaan. Kuva on yleiskuva.  Edward: ”Hyvää 18- vuotispäivää, Bella!”"— Esityksen transkriptio:

1 Kuvakäsikirjoitus Sonja ja Riina

2  Cullenit järjestävät Bellalle synttärijuhlat luonaan. Kuva on yleiskuva.  Edward: ”Hyvää 18- vuotispäivää, Bella!”  Bella: ”Oho, sain haavan sormeen ja siitä tippuu verta.”

3  Jasper haistaa veren, ja hyökkää: Edward tönäisee Bellan pois tieltä. Kuvakulma yhä sama.  Bella: ”Oho.”  Emmett: ”JASPER EI!”

4  Bella ja Edward tapaavat synttäreiden jälkimainingeissa metsässä, ja juttelevat.  Edward: Minun täytyy nyt lähteä, koska en rakasta sinua enää”  Bella: ”Mitä? Häh? Mitä sä tarkoitat?”  E: ”Että minä en rakasta sinua enää.”  B: ”Täh? En ymmärrä… häh?”  E: ”Hyvästi, Bella.”

5  Bella kaipaa Edwardia, syksy. Lähikuva.

6  Bella kaipaa Edwardia, talvi. Lähikuva.

7  Bella kaipaa Edwardia, kevät. Lähikuva.

8  Bella kaipaa Edwardia, kesä. Lähikuva.

9  Bella tutustuu paremmin intiaanipoika-Jacobiin, jonka kanssa hän alkaa viettää aikaa, ja korjata moottoripyöriä.  Jacob: ”En pidä paitaa, koska haluan esitellä lihaksikasta vartaloani sekä tatuointiani, joka vaihtaa aina paikkaa.”

10  Bellalle paljastuu, että Jacob on ihmissusi – eli kykenee muuttumaan suureksi sudeksi.  Bella: Olet ihmissusi.”  Jacob: ”Hauhau.”

11  Bella sukeltaa kalliolta, koska aina hänen ollessaan vaarassa hän kuulee ja näkee Edwardin. Kuva on kaukaa.  Bella: ”Olen huomannut, että kuulen Edwardin ääniä päässäni ja näen hänen kasvonsa edessäni, kun teen jotakin tyhmää. Sehän on ihan normaalia.”

12  Alice näkee Bellan hypyn kykyjensä ansiosta, ja matkustaa mahdollisimman nopeasti takaisin Forksiin.  ”Alice matkustaa Forksiin, koskanäki Bellan hypyn yliluonnollisilla kyvyillään, ja luulee Bellan tehneen itsemurhan.”

13  Bella ja Alice juttelevat Bellan luona.  Alice: ”Edward luulee, että kuolit, ja aikoo tehdä Italiassa itsemurhan.”  Bella: ”Lähdetään heti.”

14  Bella ja Alice lentävät Italiaan.

15  Edward valmistautuu paljastamaan vampyyriytensä kimaltelemalla ihmisille, jotta Volturit tappaisivat hänet siitä hyvästä.  ”Edward aikoo näyttäytyä ihmisille auringonvalossa.”

16  Bella juoksee aukion poikki, ja ehtii estämään Edwardin teon juuri ajoissa. Kuva edellistä lähempää.  Bella: ”EI!”

17  Edward näkee Bellan, ja ei astukaan aurinkoon. Kuva lähikuva.  Edward: ”Olet sittenkin hengissä Bella, nyt minun ei tarvitse mennä auringonvaloon, jotta vampyyrikuninkaat tappaisivat minut.”

18  Lähikuva Bellasta.  Bella: ”Olen niin onnellinen.”


Lataa ppt "Kuvakäsikirjoitus Sonja ja Riina.  Cullenit järjestävät Bellalle synttärijuhlat luonaan. Kuva on yleiskuva.  Edward: ”Hyvää 18- vuotispäivää, Bella!”"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google