Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

HyPS P06 Joukkueen omat säännöt 1. 2 Säännöt Kannustamme reilusti ja rehdisti kaikkia, emme arvostele toisten suorituksia Kiusaamissa ja häiriökäyttätymisissä.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "HyPS P06 Joukkueen omat säännöt 1. 2 Säännöt Kannustamme reilusti ja rehdisti kaikkia, emme arvostele toisten suorituksia Kiusaamissa ja häiriökäyttätymisissä."— Esityksen transkriptio:

1 HyPS P06 Joukkueen omat säännöt 1

2 2 Säännöt Kannustamme reilusti ja rehdisti kaikkia, emme arvostele toisten suorituksia Kiusaamissa ja häiriökäyttätymisissä nolla toleranssi, kaikilla ilmoitusvelvollisuus Mikäli pelaaja on sairas tai muuten huono päivä, on syytä pitää vapaapäivä ettemme pilaa muiden harjoituksia tai pelejä Annamme valmentajille työrauhan, keskustelemme reilusti ja avoimesti asioista Pukukoppi on joukkueen pelaajien ja toimihenkilöiden omaa aluetta. Joukkueen jäsenet auttavat toisiaan varusteiden pukemisessa ja huoltamisessa Valmentajien, joukkueenjohtajan sekä joukkueen tekemisistä otamme mielellämme vastaan rakentavaa palautetta Keskustellaan asiat suoraan asianomaisen henkilön kanssa, mikäli asia vaatii henkilökohtaista keskustelua

3 3 Ilmoitamme pelaajan osallistumisesta / poissaolosta hyvissä ajoin nimenhuutopalveluun, vain viimehetken hetken muutokset ilmoitetaan soittamalla tai tekstiviestillä valmentajalle Huolehdimme, että pelaajat ovat ajoissa oikeissa varusteissa peleissä ja harjoituksissa (esim. pallo pumpattuna ennen harjoituksen alkua) Vanhemmat ovat kentän laidalla savutta ja selvin päin, tupakat poltetaan “nurkan takana” Laskut maksamme eräpäivin mennessä, poikkeava maksuaikataulu on sovittava erikseen joukkueenjohtajan ja rahastonhoitajan kanssa Pelaajat puhelimet yms. huvilaitteet jätetään kassiin pukuhuoneeseen harjoitusten ajaksi


Lataa ppt "HyPS P06 Joukkueen omat säännöt 1. 2 Säännöt Kannustamme reilusti ja rehdisti kaikkia, emme arvostele toisten suorituksia Kiusaamissa ja häiriökäyttätymisissä."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google