Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

The metsän pelastusoperaatio Kuvakäsikirjoitus Elli-Marja Hetta Tiina Jokiniemi LO-11A.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "The metsän pelastusoperaatio Kuvakäsikirjoitus Elli-Marja Hetta Tiina Jokiniemi LO-11A."— Esityksen transkriptio:

1 The metsän pelastusoperaatio Kuvakäsikirjoitus Elli-Marja Hetta Tiina Jokiniemi LO-11A

2 Keskellä metsää asuu eläinystävien joukko. Eläimet esittäytyvät vuorollaan.

3 Ystävykset leikkivät ja nauttivat päivästä. Miuku- kissa, Goljatti- koira, Saku-sammakko, Kalle-käärme ja Pontso- erikoishamsteri

4 Kesken leikkien he kuulevat yhtäkkiä outoa ääntä. Eläimet ihmettelevät mikä on outo kone, joka liikkuu kuvan etuosassa.

5 Eläimet menevät piiloon ja kuulevat, kuinka ihmisten suunnitelmissa on hakata metsät ja kuivattaa lampi, ison tehtaan tullessa metsän paikalle.

6 Eläimet näkevät mielessään, kuinka metsä kaadetaan, alueesta tulee karu ja kallioinen. Tehdas saastuttaa ympäristön ja eläimet joutuvat muuttamaan kotimetsästään pois. Eläimet päättävät, että jotain on tehtävä

7 Eläimet päättävät puolustaa kotimetsäänsä kynsin ja hampain. He sabotoivat koneita, ja okaisen eläimen sabotointiyritys tulee vuorotellen. Miuku-kissa yrittää säikäyttää ihmiset alueeltaan, Goljatti-koira yrittää puhkoa pannallaan koneiden renkaat, Kalle- käärme syö ihmisten tuomat pommit ja Saku-sammakko roikkuu koneiden tuulilasissa.

8 Mutta yritykset eivät tuota tulosta. He luulevat, että kaikki toivo on mennyttä. Pontso lähtee surullisena katsomaan viimeistä kertaa lempipuutaan, jossa rakastaa kiipeillä.

9 Yksi miehistä huomaa Pontson ja tajuaa, että se onkin yksi maailman harvinaislaatuisimmista eläinlajeista eli valkomahainen-eriparisilmä- kultahamsteri. Työt on keskeytettävä jatkotutkimuksia varten ja alue on määrättävä luonnonsuojelualueeksi.

10 Ja kaikki päättyy onnellisesti….


Lataa ppt "The metsän pelastusoperaatio Kuvakäsikirjoitus Elli-Marja Hetta Tiina Jokiniemi LO-11A."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google