Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Parajousiammunta SJAL tuomarikoulutus 2013. Parajousiammunta - luokat Tähtäinjousi – W1, W2 ja Standing – kaikissa erikseen miehet ja naiset. – Välineet.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Parajousiammunta SJAL tuomarikoulutus 2013. Parajousiammunta - luokat Tähtäinjousi – W1, W2 ja Standing – kaikissa erikseen miehet ja naiset. – Välineet."— Esityksen transkriptio:

1 Parajousiammunta SJAL tuomarikoulutus 2013

2 Parajousiammunta - luokat Tähtäinjousi – W1, W2 ja Standing – kaikissa erikseen miehet ja naiset. – Välineet kuten normaali tähtäin. Taljajousi – Open ja W1 – molemmissa erikseen miehet ja naiset. – Välineet kuten normaali talja, poikkeuksena W1, jossa paunaraja on miehillä 45# ja naisilla 35#, eikä piippiä tai suurentavaa linssiä saa käyttää. Näkövammaiset

3 Parajousiammunta Kaikilla urheilijoilla on oltava ajantasainen luokittelukortti, joka näytetään välinetarkastuksessa tuomareille. Tuomarit tarkistavat kaikki apu välineet samalla, kun urheilijan muut välineet tarkistetaan. Urheilijat, joilla ei ole luokittelua, koska he eivät täytä kriteerejä, eivät saa kilpailla vammaisille tarkoitetuissa sarjoissa. Apuvälineitä, kuten pyörätuolia, tuolia, proteeseja jne. saa käyttää vain, jos luokittelukortissa ne erikseen sallitaan.

4 Parajousiammunta Ammuttavat kierrokset ovat samat kuin vammattomilla urheilijoilla lukuun ottamatta näkövammaisia, joilla on omat kierroksensa. Pyörätuolista tai istualtaan ampuvat saavat olla ammuntaviivalla muulloinkin kuin omalla ammuntavuorollaan. Joukkueammunnassa ampuja saa jäädä ampumaviivalle, hänen tulee ilmoittaa ampuneensa nostamalla käden päänsä yläpuolelle. Ampujalla voi olla avustaja, joka noutaa nuolet ja kirjaa tulokset. Ampujan ampumapaikka voidaan järjestää muista paikoista poiketen, huomioiden kuitenkin muut kilpailijat (heillä täytyy olla normaali tila). Parajousiammuntakilpailuissa on pyörätuoleille varattava vähintään 125 cm ammuntatila.

5 Parajousiammunta - apuvälineet Apuvälineille on olemassa omat sääntönsä, jotka ovat usein luokkakohtaisia. Yksittäisen apuvälineen käyttöön tulee myös olla lupa. – Pyörätuoli – Tuoli tai jakkara – Jalkatuki – Vartalotuki (pyörätuolissa) – Proteesi – Jousiside, jousen kiinnittäminen käteen tai proteesiin – Jousi- tai vetokäden lasta – Avustaja, joka voi auttaa nokittamaan nuolta, säätämään tähtäintä jne. Tällaiset avustajat pukeutuvat samanlaiseen asuun ampujan kanssa ja kantavat samaa kilpailijanumeroa. – Huom. Laukaisulaite ei ole enää sallittu tähtäinjousessa 1.1.2013 alkaen. – Tarkista tarkemmat säännöt ennen kilpailua sääntökirjasta, jos osallistujina on parajousiampujia.


Lataa ppt "Parajousiammunta SJAL tuomarikoulutus 2013. Parajousiammunta - luokat Tähtäinjousi – W1, W2 ja Standing – kaikissa erikseen miehet ja naiset. – Välineet."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google