Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Opintoretkiä Pietariin Санкт-Петербург - Niin lähellä meitä! Toteutettu 3-4 päivän matkoja kerran vuodessa.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Opintoretkiä Pietariin Санкт-Петербург - Niin lähellä meitä! Toteutettu 3-4 päivän matkoja kerran vuodessa."— Esityksen transkriptio:

1 Opintoretkiä Pietariin Санкт-Петербург - Niin lähellä meitä! Toteutettu 3-4 päivän matkoja kerran vuodessa.

2 Здравствуйте!

3 Pietariin on matkustettu monin tavoin LaivallaНа корабле JunallaНа поезде BussillaНа автобусе Junalla ja bussilla

4 On asuttu monessa paikassa Laivalla Kodeissa Primorskin alueella Hotelleissa Pietarin keskustassa. На корабле В домах в Приморском районе В гостиницах в центре Санкт-Петербурга.

5 Pietariin tutustuminen alkoi Nevskiltä Laajentunut koko Pietariin ja sen lähialueelle. Kouluyhteyksien kautta Primorskin alue on tullut tutuksi. Koulupäivä on kuulunut ohjelmaan Pietarissakin. Vierailuohjelmassa on ollut paljon Pietarin ja lähikaupunkien nähtävyyksiin tutustumista. Perheissä asuessa ja koulun kautta tutuksi on tullut myös pietarilainen koti ja perhe-elämä. Herzenin yliopiston kanssa yhteistyössä on tutustuttu opiskelijoiden elämään.

6 Ohjelmaa isäntien mahdollisuuksien mukaan Ohjelmaa koulussa, kodeissa ja kaupungilla: Koulussa on oltu tunneilla mukana, nähty myös koulun juhlia. Pietarilainen koulu ja pietarilaiset nuoret ovat valmistaneet paljon Pietarin nähtävyyksiä ja lähiympäristöä esittelevää ohjelmaa. Olemme päässeet myös koululaisten kanssa retkille. On koettu paljon venäläistä kulttuuria yhdessä. On ystävystytty monien pietarilaisten kanssa.

7 Arvaa, missä olimme?

8 Mitä kaikkea on saatu nähdä ja kokea 15 vuoden aikana? Eremitaasi ja Venäläinen museo ovat olleet vakiosuosikkeja ja toistuneet ohjelmassa. Teatteriesityksiä on nähty: mm- ”Evgenij Onegin”, ”Faust”, ” La Traviata” ja ”Joutsenlampi” Sirkus ja sirkuksen laser-show…

9 Näitä nähtävyyksiä meille on myös esitelty: Pushkinin kotimuseo Moikalla Repinin kotimuseo ”Penaty” Pietari-Paavalin linnoitus Pietari Suuren ensimmäinen talo Marmoripalatsi Mihailin linna Pietarin kesäpalatsi Huvipuisto ”Divo ostrov” Pavlovskin palatsi Pushkin ja Katariinan palatsi Hatshinan palatsi Pietarhovi palatseineen… Tutustu matkakertomuksiin venäjän kotisivuilla

10 До встречи в Петербурге!


Lataa ppt "Opintoretkiä Pietariin Санкт-Петербург - Niin lähellä meitä! Toteutettu 3-4 päivän matkoja kerran vuodessa."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google