Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Living lähetyssäätiö säätiöasiamies Samuel Nousiainen

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Living lähetyssäätiö säätiöasiamies Samuel Nousiainen"— Esityksen transkriptio:

1 Living lähetyssäätiö säätiöasiamies Samuel Nousiainen
Esittäytyminen Living lähetyssäätiö säätiöasiamies Samuel Nousiainen

2 Living lähetyssäätiö merkitty säätiörekisteriin syyskuussa 2004
perustaja Samuel Nousiainen näkymme on hankkia varoja lähetystyölle uusilla tavoilla haluamme edistää lähetystyötä Samuel Nousiainen

3 Living lähetyssäätiön tarkoitus
Säätiö tarkoituksena on levittää Suomessa ja ulkomailla raamatullista toivon ja rakkauden sanomaa etupäässä yhteistyössä kristillisten lähetysjärjestöjen kanssa sekä antaa taloudellista, humanitaarista ja käytännöllistä apua. Säätiön tarkoituksena on myös olla mahdollistamassa elanto yllä mainituissa tehtävissä toimiville sekä tarjota lähetystyötä rakastaville ihmisille ja yhteisöille varainhankintamahdollisuuksia lähetystyölle.

4 Yhteystiedot Living lähetyssäätiö PL 106 70101 KUOPIO
Puh FAX

5 VISIO Living lähetyssäätiön tarkoitus on olla lähetystyöstä kiinnostuneille tahoille 'työkalupakka' varanhankinnan tarpeisiin. Toimintakonseptien pankkiin.

6 IDEAPANKKI

7 Idea ideapankkiin Idea yleensä ei ole kertakäyttöinen - taltiointi - kokemusten jalostaminen Idea varainhankinnasta - älä väheksy ideaasi - voisiko siitä olla hyötyä muille?

8 Idean jakaminen Lähetä idea Living lähetyssäätiöön Sähköpostitse tai muulla tavalla Päämäärämme on antaa käyttöön jo testattuja toimintakonsepteja ja puitteita Pyrimme julkaisemaan lähetysväen käyttöön ideafoorumin.

9 Ota idea käyttöön Käyttämättömien hyvien ideoiden on päästävä lähetysväen käyttöön Nyt on yhteistyön aika. Evankeliumin levittäminen kaikille luoduille on yhteinen tehtävämme Pyydä ideoita käyttöösi Tartu valmiisiin toimintamalleihin


Lataa ppt "Living lähetyssäätiö säätiöasiamies Samuel Nousiainen"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google