Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Kolarit On vaikea pysähtyä hirvin eteen jo 80Km/h vauhdissa. Reaktio aika on yleensä sekunnin ja siinä ajassa auto on jo ehtinyt kolaroitua hirveen.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Kolarit On vaikea pysähtyä hirvin eteen jo 80Km/h vauhdissa. Reaktio aika on yleensä sekunnin ja siinä ajassa auto on jo ehtinyt kolaroitua hirveen."— Esityksen transkriptio:

1 Kolarit On vaikea pysähtyä hirvin eteen jo 80Km/h vauhdissa. Reaktio aika on yleensä sekunnin ja siinä ajassa auto on jo ehtinyt kolaroitua hirveen päin. Yleensä hirvi kuolee ja autoilia myös jos auto ajaa kovaa. Hirvi kolareita sattuu joka syksy aika useasti mutta kovin moni kumminkaaan ei siinä kuolee.

2 Rattijuopot Syy miksi kolareita tulee on juopuneisuus. Rattijuopot ajavat holtittomasti eikä siinä mielentilassa tajua mitään. Rattijuopot ajavat kolareita, poliisia pakoon, sekä myös siviilien päälle ihan turhaan. Korkein promille määrä mitä suomessa on 2000-luvulle on puhallettu on 5.4 promillea. Suomessa tapahtuu vuosittain keskimäärin n. 1860rattijuopumusta kiinni saatua henkilöä. Keskimäärin tiedoin mukaan joka 3 osa ihmisistä on ajanut humalassa. Päivittäin ihmisiä keskimäärin ajaa humaltuneena n. 19.

3 Ylinopeus Ohitus kaistalla holtittomia ohituksia tekevät ihmiset ajavat vuodessa n kolaria. Suuret ylinopeudet ja huonot ajotaidot ja päättely kyvyt johtavat 40 kuolemaan vuosittain jotka johtuvat vain ylinopeudesta.

4 Vahingot Joskus kolareita tulee vahingossa. Joku tulee kolmion takaa ja joku ajaa punaisia päin. Yleisin syy vahingoille kumminkin on se että kun liukkaat kelit tulevat suurimmalla osalla ei ole vielä talvi renkaita. Kun on liukasta jarrutus matka pitenee huomattavasti ja niillä kellä ei ole ollut vielä talvirenkaita ajavat toisen perään. Yleisin syy miksi he ajavat kumminkin ulos tieltä on liukkaat mutkat. Tosi vähän ihmisiä kuolee vuosittain siihen että he ajavat pienessä vauhdissa ulos. Mutta suurempia määriä ihmisiä kuolee silloin jos ihmiset ajavat punaisia päin tai kolmion takaa muita autoilioita/mopoilioita kylkeen. Myös autoiliat ajavat käveliöitä ja pyöräiliöitä päin jos he sattuvat tulemaan punaisia päin.

5 Pako Yleensä poliisia pako päättyy siihen että auto/mopo suistuu ulos tieltä ja ajaa jotain seinää päin. Kova vauhti ja paniikki saavat siinä tilanteessa ihmisen tärisemään jolloin kyky ohjata autoa ei ole hyvä, silloin kolareita sattuu kaikkein eniten.


Lataa ppt "Kolarit On vaikea pysähtyä hirvin eteen jo 80Km/h vauhdissa. Reaktio aika on yleensä sekunnin ja siinä ajassa auto on jo ehtinyt kolaroitua hirveen."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google