Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Joulupukki on lähdössä jakamaan lahjoja jouluaattona, mutta Petteri on flunssassa ja aivastelee. Joulupukki päättää kuitenkin yrittää ja he lähtevät kohti.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Joulupukki on lähdössä jakamaan lahjoja jouluaattona, mutta Petteri on flunssassa ja aivastelee. Joulupukki päättää kuitenkin yrittää ja he lähtevät kohti."— Esityksen transkriptio:

1 Joulupukki on lähdössä jakamaan lahjoja jouluaattona, mutta Petteri on flunssassa ja aivastelee. Joulupukki päättää kuitenkin yrittää ja he lähtevät kohti Islantia.

2 . Mitä ihmettä? He löytävätkin itsensä viidakosta, jossa he tapaavat tiikerin.

3 Joulupukki ja Petteri yrittävät jatkaa matkaa, mutta Petteri aivastaa ja he päätyvät sen seurauksena avaruuteen. He tapaavat avuaruusukkelin joka kertoo heidän olevan Kuussa. Avaruusukkeli tarjoaa pukille ja Petterille glögit, mutta sitten heidän täytyykin jo jatkaa matkaa.

4 Matka jatkuu ja seuraavaksi matkalaiset löytävät itsensä kylmältä Pohjoisnavalta. Siellä he tapaavat jääkarhun.

5 Lopuksi he lentävät pariisin sijasta Ruususen linnaan. Kompassi on totisesti sekaisin. Hyvä haltijatar ottaa heidät vastaan ja parantaa Petterin flunssan.

6 Hyvä haltija taikoi samalla ajan takaisin jouluaattoaamuun ja niin Joulupukki ja Petteri voivat aloittaa lahjojen jaon lapsille alusta. Nyt he kerkeävät jakaa kaikki oikeaan aikaan, niin kuin aikaisempinakin jouluina.Loppu.


Lataa ppt "Joulupukki on lähdössä jakamaan lahjoja jouluaattona, mutta Petteri on flunssassa ja aivastelee. Joulupukki päättää kuitenkin yrittää ja he lähtevät kohti."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google