Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Satakunnan käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksella on työelämän kehittämis- ja palvelutehtävä.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Satakunnan käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksella on työelämän kehittämis- ja palvelutehtävä."— Esityksen transkriptio:

1 Satakunnan käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksella on työelämän kehittämis- ja palvelutehtävä.

2 Satakunnan käsi- ja taideteollisuusoppilaitos kokoaa rivejään Framilla-hankkeen avulla. Luovien alojen - yrittäjät - toimijat - kulttuurialalta valmistuneet esille ja verkostoitumaan!!! Mitä on Framilla?

3 ”Työelämän kehittämis- ja palvelutoiminnan lähtökohdan tulee olla yrittäjän (työnantajan) haasteiden ja työyhteisön käytännön ongelmien helpottamisessa sekä työntekijöiden työstä suoriutumisen ja työn jäljen parantamisessa. Käytännössä työelämälähtöisiä palveluita ovat esimerkiksi oppilaitosten tila- ja laiteresurssien hyödyntäminen, osaamistarpeiden analysoinnit, henkilöstön osaamiskartoitukset, henkilöstön koulutus- ja kehittämisohjelmat, yrittäjien osaamisen ylläpitäminen ja kehittäminen sekä tarjolla olevista koulutus- ja rahoitusmahdollisuuksista tiedottaminen.”

4 Framilla-hanke suuntautuu laajasti koko kulttuurisektorille liittäen yhteen musiikin, äänen, tanssin, visuaalisen kulttuurin, teatterin, pukujen ja tarpeistonvalmistuksen, käsityöläisyyden, animaation, filmin, videon jne. Luovat alat tarvitsevat sparrausta, yhteisöllisyyttä, toimintaa, nuoria tekijöitä ja uusia innovaatioita. Miksi Framilla?

5 Miten Framilla? - verkostoituminen (Kultajyvä-hanke, SatakuntaMallisto, VilliläStudiot, Kulttuuriyrittäjyyskeskus, Porin yliopistokeskus jne.) - www.framilla.net - luovien alojen seminaari Luovuus esiin! perjantaina16.10.2009 - workshopit (Muotoiluareena 14.5.2009 yms.) - SYMPA-ohjelma (henkilöstötietojärjestelmä) - jatkohankkeena mentorointiohjelman luominen (Posek, Dvoted)

6 www.framilla.net Framilla-hankkeen webbisivut on avattu toukokuun lopulla!

7 Seminaarin keskeisiä sisältöjä: - tavoitteena kehittää alan sisäistä verkostoitumista sekä yhteistyötä muiden toimialojen kanssa - pyritään hyödyntämään alueella jo olemassa olevaa tuotantoympäristöä ja luomaan lisää toimintamahdollisuuksia seudun tekijöille

8 Workshopin keskeisiä sisältöjä: - tukea ja vahvistaa tekijänoikeudellista ja verotuksellista tietämystä - kehittää viestinnällisiä taitoja niin yhteistyökumppaneiden kuin palveluiden ostajien suuntaan - yritysten ja ammattilaisten tuotekehitysosaamisen parantamiseen liittyy erityisesti uudenlaisten rahoitusmuotojen löytäminen - osaamisen ja yrittäjyyden vahvistaminen - osatutkintojen suorittamisen markkinointi

9 SYMPA Sympa Oy tuottaa henkilötietojärjestelmiä. Järjestelmät tukevat monipuolisesti henkilöstöhallintoa (HRM), henkilöstön kehittämistä (HRD), rekrytointia (recruitmentI) ja erilaisia henkilöstötutkimuksia (survey). HR-järjestelmät sisältävät monipuoliset toiminnot, joilla voi kehittää HR-prosesseja ja tarpeita. Sympa on työkalu työelämän kehittämis- ja palvelutehtävän tarpeisiin: oppilaitosten tila- ja laiteresurssien hyödyntäminen, osaamistarpeiden analysoinnit, henkilöstön osaamiskartoitukset, henkilöstön koulutus- ja kehittämisohjelmat, yrittäjien osaamisen ylläpitäminen ja kehittäminen sekä tarjolla olevista koulutus- ja rahoitusmahdollisuuksista tiedottaminen.

10 Luovat alat esiin! Kulttuurialan oppilaitos Nakkilassa, Satakunnan sydämessä, on solmukohdassa luovien alojen verkostoissa. Kehitämme, koulutamme ja palvelemme. Tule mukaan!

11


Lataa ppt "Satakunnan käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksella on työelämän kehittämis- ja palvelutehtävä."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google