Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

TUPAKOINTI KOULUAIKANA

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "TUPAKOINTI KOULUAIKANA"— Esityksen transkriptio:

1 TUPAKOINTI KOULUAIKANA
7-LUOKKA 8- ja 9-LUOKAT Jokaisesta tupakoinnista jälki- istuntolappu kotiin postin kautta. 15-vuotta täyttävälle joka kolmannesta tupakoinnista ilmoitus poliisille, joka tuo sakko- lapun henkilökohtaisesti oppilaalle. (lv pitää kirjaa tupakoinneista ja ilmoittaa asiasta poliisille, ja kotiin sakon saamisesta, oman luokkansa osalta) LV soitto kotiin heti 1. kerrasta ja jälki-istuntolappu kotiin allekirjoitettavaksi (Luokanvalvoja pitää kirjaa tupakoinneista oman luokkansa osalta) TUPAKOINNISTA SEURAA RANGAISTUS VAIN SIINÄ TAPAUKSESSA, KUN VALVOJA HAVAITSEE OPPILAAN TUPAKOIVAN!

2 ALKOHOLIN KÄYTTÖ KOULUAIKANA
SE HENKILÖKUNTAAN KUULUVA, JOKA HAVAITSEE OPPILAAN OLEVAN ALKOHOLIN VAIKUTUKSEN ALAISENA, VIE OPPILAAN TERVEYDENHOITAJALLE KUNTOARVIOON. Jos terveydenhoitaja ei ole paikalla oppilas ohjataan rehtorin tai luokanvalvojan puheille (tarvittaessa saatetaan terveyskeskukseen.) Alkoholi todennetaan puhalluttamalla REHTORI TAPAA OPPILAAN JA OTTAA YHTEYTTÄ KOTIIN OPPILAAN HUOLTAJIEN ON NOUDETTAVA OPPILAS KOTIIN (oppilasta ei voi lähettää yksin kotiin) jos huoltajiin ei saada yhteyttä valvotaan oppilasta lepohuoneessa jos huoltajiin ei olla saatu yhteyttä koulun päättyessä, ilmoitetaan asiasta poliisille.

3 ALKOHOLIN KÄYTTÖ KOULUN JÄRJESTÄMISSÄ TILAISUUKSISSA
VALVOJA, JOKA HAVAITSEE OPPILAAN OLEVAN ALKOHOLIN VAIKUTUKSEN ALAISENA, ARVIOI , TARVITSEEKO OPPILASTA VIEDÄ TERVEYSKESKUKSEEN JA ILMOITTAA ASIASTA OPPILAAN HUOLTAJILLE OPPILAAN HUOLTAJAN ON NOUDETTAVA OPPILAS KOTIIN jos huoltajia ei tavoiteta, ilmoitetaan asiasta poliisille ja he noutavat oppilaan huostaansa ALKOHOLIN KÄYTÖSTÄ SEURAAVAT RANGAISTUKSENA: jälki-istunto, käytöksen alennus


Lataa ppt "TUPAKOINTI KOULUAIKANA"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google