Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

TUTL-sparrausprosessi syksy 2014

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "TUTL-sparrausprosessi syksy 2014"— Esityksen transkriptio:

1 TUTL-sparrausprosessi syksy 2014
Hissipuhe TUTL-sparrausprosessi syksy 2014

2 Mikä on hissipuhe? Millainen on hyvä hissipuhe?
Ensivaikutelma yrityksestäsi ”Kerro lyhyesti muutama mielenkiintoinen avainasia, jotka saavat kuulijan haluamaan lisätietoa.” Iskevä ”Tunne kuulijakuntasi.” Kompakti ”Harvoin saat aikaa enemmän kuin muutaman minuutin.” Positiivinen ”Vastaa ongelmaan, tuo esille osapuolia hyödyntävä ratkaisu.” Innostava ”Herätä kuulijan mielenkiinto.”

3 Perfect Elevator Pitch
Crisp, clear and short Targeted and focused Delivered with passion and energy Non technical A tasty fond cooked on your business idea Hooks the listener to want to learn more

4 Hissipuheen rakenne Miksi juuri tämä on tärkeä asia, josta kuulijan kannattaa kiinnostua? Esitä ongelma. Minkä ongelman yrityksesi, tuotteesi tai palvelusi ratkaisee? Kerro ratkaisusi. Kohdemarkkina. Tunne markkinat. Ansaintamalli. Asiakkaan hyöty, yrityksesi hyöty. Tiimi – paraskin suunnitelma on korkeintaan yhtä hyvä kuin sen toteuttajat. Tunne ja tiedä toteuttajat. Millainen on kilpailutilanne? Tunne ja tiedä kilpailijasi. Kuinka paljon tarvitsette rahoitusta ja mistä aiotte hankkia sitä? Vakuuta sijoittaja/rahoittaja suunnitelmallasi. Lisätietoa hissipuheen sisällöstä:

5 Elevator Pitch - When to use it?
Door opener to get meetings with potential customers, research partners and TEKES A networking tool To recruit team members To get a team aligned To validate an idea with key stakeholders To improve the idea Protect your secret receipt! Don’t reveal details!

6 Hissipuhe muuttuu kuulijakunnan, tilanteen ja puheenpitäjän myötä
”Tunne suunnitelmasi tai yrityksesi hyvin, jotta voi muokata hissipuhetta tarpeen vaativin tavoin.” ”Yrityksellä ei ole vain yhtä ja ainoaa hissipuhetta.” ”Varaudu lisäkysymyksiin, pidä taustatiedot ja tarkennukset mielessä tai lähettyvillä.”

7 Linkkejä


Lataa ppt "TUTL-sparrausprosessi syksy 2014"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google