Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Ribbon regulations. CURRENT REGULATIONS 1 § Ylioppilaskunnan nauha Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY) tunnus on kaksivärinen ylioppilaskuntanauha.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Ribbon regulations. CURRENT REGULATIONS 1 § Ylioppilaskunnan nauha Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY) tunnus on kaksivärinen ylioppilaskuntanauha."— Esityksen transkriptio:

1 Ribbon regulations

2 CURRENT REGULATIONS 1 § Ylioppilaskunnan nauha Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY) tunnus on kaksivärinen ylioppilaskuntanauha. Nauhan värit ovat ylhäältä alas purppura (PMS 248U) ja hopea. Värien suhteet ovat 5-2. Nauhan leveys on 3 senttimetriä. Ylioppilaskunnalla on samoja värejä ja mittasuhteita noudattavat airutnauhat Nauhassa saa kantaa vain AYY:n merkkejä. 2 § Ylioppilaskunnan nauhan käyttöoikeus Ylioppilaskunnan nauhan käyttöoikeus on kaikilla ylioppilaskunnan nykyisillä ja entisillä jäsenillä sekä ylioppilaskunnan työntekijöillä. Ylioppilaskunnalla on oikeus myöntää nauhan käyttöoikeus huomionosoituksena myös henkilölle joka ei ole ylioppilaskunnan nykyinen tai entinen jäsen, tai sen työntekijä. Päätöksen nauhan käyttöoikeuden myöntämisestä tekee ylioppilaskunnan hallitus kokouksessaan pääsihteerin esityksestä. Nauhaa ei saa luovuttaa henkilölle jolla ei ole sen käyttöoikeutta. 3 § Ylioppilaskunnan nauhan käyttötapa Ylioppilaskunnan nauhaa kannetaan oikealta olalta alas vasemmalle lantiolle. Nauhan kantotapa on sama naisilla ja miehillä. Ylioppilaskunnan nauhaa kannetaan ylimpänä. Nauha ei saa koskettaa paljasta ihoa. Ylioppilaskunnan nauhaa voi myös kantaa ruusukkeena. Ruusuketta käytetään puvun oikeassa miehustassa. Nauhan käyttö edellyttää asianmukaista asua. Nauhan tulee olla käytettäessä puhdas ja ehjä. Translations are coming

3 CHANGES? Suit is used in AYY’s own anniversary party Current us is from right sholder to left or then as a rosette One possibility could be to use it in collar (see picture) Ribbon regulations could be change in some other ways now One possibility could be that our old employees could use it also

4 CAN RIBBON BE USED IN THE COLLAR? Yes Blue No Red

5 COULD YOU USE OTHER RIBBONS ALSO WITH AYY’S RIBBON? Yes Blue No Red

6 CAN OLD EMPLOYEES USE AYY’S RIBBON ALSO Yes Blue No Red

7 ANY OTHER CHANGES? WHAT?


Lataa ppt "Ribbon regulations. CURRENT REGULATIONS 1 § Ylioppilaskunnan nauha Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY) tunnus on kaksivärinen ylioppilaskuntanauha."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google