Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Havaintokanavat.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Havaintokanavat."— Esityksen transkriptio:

1 Havaintokanavat

2 Visuaalinen näköhavaintoon perustuva
näkeminen, näkömielikuvat, havainnollistavat kuvat tärkeitä Oppiessa: kuvat, kaaviot, taulukot, kalvot ja monisteet oppimisen tukena tärkeää on lukea, ei vain kuulla alleviivaukset ja muut merkinnät saattavat auttaa kokeile omien kuvien piirtämistä aiheesta käytä värejä, tee muistiinpanot suurille papereille, kiinnitä ne seinään kotona.

3 Auditiivinen kuulohavaintoon perustuva
kuuleminen, äänet ja keskustelu tärkeitä Oppiessa: rytmi ja musiikki saattavat auttaa keskity kuuntelemaan kokeile tunnin nauhoittamista tai pääkohtien sanelua nauhalle ja niiden kuuntelemista vaikka loikoillen kokeile äänikirjoja keskustelu aiheesta muiden kanssa saattaa auttaa sanalliset ohjeet mieluummin kuin kirjalliset.

4 Kinesteettis-taktillinen
tuntoaistiin, liikkeeseen ja tunteisiin perustuva tunnustelu, kokeminen, tekeminen, liike ja lihasmuisti tärkeitä Oppiessa: miellyttävän tuntuinen opiskeluympäristö tärkeä oppimistilanteissa korostuu tunnelma ja fiilis, esim. miten asiasta kerrotaan havaintoesitykset tärkeitä oppimiselle liian pitkä paikallaan istuminen uutta opiskellessa turruttaa kokeile kokeisiin lukemista tai kuuntelua samalla kun kävelet kokeile itsetuotettua havaintomateriaalia, käsillä tekemistä, pahvilappujen askartelua tai leikkelyä oppimisen tueksi.


Lataa ppt "Havaintokanavat."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google