Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Pikaopas: © 2013 Microsoft Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Lyncin aloitusnäyttö Lyncin aloitusnäytön vasemmassa osassa on ruutuja, joiden avulla.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Pikaopas: © 2013 Microsoft Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Lyncin aloitusnäyttö Lyncin aloitusnäytön vasemmassa osassa on ruutuja, joiden avulla."— Esityksen transkriptio:

1 Pikaopas: © 2013 Microsoft Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Lyncin aloitusnäyttö Lyncin aloitusnäytön vasemmassa osassa on ruutuja, joiden avulla voit helposti siirtyä tapaamistesi, yhteystietojesi, keskustelujesi ja vastaajasi välillä. Saat haluamasi toiminnon esiin napauttamalla sitä vastaavaa ruutua. Aloitusnäytössä on myös painike yhteyshenkilöiden etsimistä varten, ja siinä näkyvät Lync-yhteyshenkilösi järjestettyinä Suosikkeihin ja muihin ryhmiin sekä tilatietosi. Ulkopuoliseen numeroon soittaminen Toiminto on käytettävissä vain, jos oma tilisi tukee puheluiden soittamista ja vastaanottamista tavallisesta puhelinnumerosta. Toiminto ei ole käytettävissä Office 365 -käyttäjille. 1.Sipaise aloitusnäytön alalaidasta keskelle ja valitse Valintapaneeli. 2.Lisää puhelinnumero näppäimistön avulla ja valitse Soita. Windows-kaupan Lync-sovellus Sovelluskomentojen esiin tuominen Sipaise toimintoikkunaa, joka ilmestyy napautettuasi ruutua, ylhäältä alaspäin tai alhaalta ylöspäin. Alalaidassa näkyvät kyseisessä toiminnossa käytettävissä olevat komennot. Yläpalkissa on Lync-kuvake sekä viimeisimpien ja nykyisten keskustelujen ruudut. Lync-kuvaketta napauttamalla pääset siirtymään suoraan aloitusnäyttöön. Lync-vastaajan viestien tarkistaminen Käytettävissä vain, jos toiminto on otettu käyttöön. Toiminto ei ole käytettävissä Office 365 -käyttäjille. Lyncin Vastaaja-ruudussa näkyy kuuntelemattomien vastaajaviestien lukumäärä. Napauta ensin ruutua ja sitten vastaajaviestiä, jonka haluat kuunnella. Keskusteluhistorian tarkasteleminen Jos sinulle on soitettu tai lähetetty pikaviestejä ollessasi pois koneelta, Historia-ruudusta näet lukemattomien viestien ja vastaamattomien puheluiden lukumäärän. Saat viestit näkyviin napauttamalla ruutua. Lync-ikkunan kohdistaminen Sipaise näytön ylälaidasta keskelle ja kaarra oikealle tai vasemmalle. Lync-ikkuna siirtyy pienempikokoisena näytön toiseen laitaan ja muu osa näytöstä jää muiden sovellusten käyttöön. Tämän toiminnon ansiosta voit seurata kokouksiasi, keskustelujasi ja yhteyshenkilöitäsi samalla, kun teet jotain muuta. Voit muokata tilaviestiäsi napauttamalla omaa kuvaasi ja painamalla lopuksi Enter. Sovelluskomentojen esiin tuominen Rinnakkaisnäkymä Jokaisessa viestiruudussa näkyy toistopainike, nopeuspainike, viestin kesto, viestin jättöaika ja viestin jättäjän tiedot.

2 Pikaviestikeskustelujen lisätoiminnot Käydessäsi pikaviestikeskustelua yhden yhteyshenkilön kanssa voit tarvittaessa lisätä keskusteluun muita yhteyshenkilöitä. 1.Valitse keskusteluikkunassa Osallistujat ja valitse sitten Kutsu osallistujia. 2.Kirjoita kutsuttavan yhteyshenkilön nimi. 3.Napauta hakutuloksissa näkyvää yhteyshenkilön kuvaa ja lisää henkilö keskusteluun napauttamalla plusmerkkiä. Lync-kokoukseen liittyminen Aloitus-näytön ensimmäisessä ruudussa näkyy seuraava Lync-kokous. Napauta Liity Lync-kokoukseen -komentoa, jos haluat osallistua kokoukseen. Jos et halua liittyä kyseiseen kokoukseen tai jos haluat osallistua kokoukseen soittamalla, napauta Kokoukset-ruutua ja liity Kokoukset-näytöstä. Yhteyshenkilön lisääminen Voit lisätä yhteyshenkilöitä Windows-kaupan Lync-sovelluksesta ja järjestää niitä joko oletusryhmiin tai itse luomiisi ryhmiin. Muutokset päivittyvät automaattisesti kaikkiin laitteisiin, joissa käytät Lyncin Yhteyshenkilöt -luetteloa. Lync-yhteyshenkilön etsiminen ja pikaviestin lähettäminen 1.Napauta aloitusnäytön hakupainiketta. 2.Napauta tekstikenttää ja kirjoita yhteyshenkilön nimi. 3.Napauta hakutuloksissa näkyvää yhteyshenkilön kuvaa ja napauta sitten Pikaviesti-kuvaketta. 4.Napauta viestikenttää, kirjoita haluamasi viesti ja paina Enter-näppäintä. Lync-yhteyshenkilölle soittaminen Napauta yhteyshenkilön kuvaa ja napauta Puhelin-kuvaketta. Napauta haluamaasi puhelutyyppiä ─ Lync-puhelua tai puhelinnumeroa, jos se on käytettävissä. (Kaikki tilit eivät tue puheluiden soittamista ja vastaanottamista tavallisesta puhelinnumerosta.) 1.Napauta aloitusnäytön hakupainiketta. 2.Napauta hakukenttää ja kirjoita yhteyshenkilön nimi. 3.Valitse yhteyshenkilön kuva hakutuloksista ja napauta sitten painiketta, jossa on kolme pistettä. 4.Valitse joko Lisää suosikkeihin tai Lisää ryhmään. Voit muodostaa kokoukseen ääniyhteyden joko Lyncin kautta tai puhelimitse. Ohjeiden löytäminen Lyncissä Sipaise missä tahansa Lyncin näytössä näytön oikeasta reunasta keskelle, valitse Asetukset ja valitse sitten Ohje. VIHJE Jos olet poissa ajoitetusta kokouksesta 15 minuutin ajan, Liity-ruutu muuttuu Pikakokous-ruuduksi, jolla voit aloittaa kokouksen nopeasti. 4.Jos haluat lisätä keskusteluun ääntä tai videokuvaa, valitse Soita tai Video > Aloita oma video.


Lataa ppt "Pikaopas: © 2013 Microsoft Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Lyncin aloitusnäyttö Lyncin aloitusnäytön vasemmassa osassa on ruutuja, joiden avulla."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google