Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Videotuotannot markkinoinnissa

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Videotuotannot markkinoinnissa"— Esityksen transkriptio:

1

2 Videotuotannot markkinoinnissa
Sari Päivärinta & Ari Kettunen SPP Concern Ltd.

3 Miksi Kuluttajia on hemmoteltava, on tarjottava helposti omaksuttavaa tietoa, joka saa lisää luottamusta ja kiinnostusta. Tarjonta on valtavaa, joten on oltava keinoja erottautua ja jos mahdollista, niin saada kuluttajia tekemään mainontaa puolestasi. Videotuotannot ovat parhaimmillaan viihdyttäviä sekä informatiivisia ”minikokemuksia”, joita halutaan jakaa.

4 Promovideoiden käyttökohteita
Internet, Some, blogit, YouTube TV-mainokset Esitykset, webinaarit Messu- ja myyntiosastot

5 Mitä voi markkinoida videoilla
Rajaus mahdotonta, mutta useimmat topiikit avautuvat paremmin videoiden välityksellä. Sävy ja toteutustyyli tosin valittava aina tarkkaan, myös kulturaalisesti sensitiiviset seikat huomioitava. Pituus ei ole tae onnistumisesta. Animaatiot, tehosteet, musiikki, leikkaus, tempo etc huolella valiten Huumorikaan ei toimi aina. KÄSIKIRJOITUKSEN MERKITYS

6 Esimerkkejä Qsurf Genelec FilmMe TUOTTEEN NÄKYVYYDESTÄ
Viraalilevitykseen kevyt tuotanto Brandin merkitys! Aina ei tarvita huikeita tuotoksia, vaikka ne tuovatkin lisäarvoa. Käsikirjoituksen merkitys, mitä halutaan tuoda esille & korostaa?

7 Myös kaupungit, kunnat, organisaatiot, oppilaitokset yms hyötyvät suuresti näkyvyyden ja tunnettuuden nostosta. Case Oulu

8 Uutuusarvo, erilaisuus ja mielikuvitus.
Haastekertoimia Uutuusarvo, erilaisuus ja mielikuvitus. Mitä harmittomampi ja kontekstiin lähemmin liittyvä videon linkitys on, sen varmemmin sitä ei ohiteta Kustannustehokkuus, asiakaslähtöisempää, nopeampaa, laadukkaampaa, ketterää… raikkaammat ratkaisut! Elektrobit, Levell Group, Ixonos, Erityisosaamista: tuotteiden hw, softa, mekaniikka, testaus, verifiointi, implementonti, kokonaisratkaisu… langattoman tuotteen kehitys ja tuotantoon vienti alusta asti. Digia ja Tieto, sw alihankkijoita… Asiakas saa koko tuotteen yhdestä luukusta. Fokusoitu langattomuuteen, yleisempi langattomat laitteet… teknologia keskustelut… resurssipoolit…. LANGATTOMAT tuotteet!

9 ? Kysymyksiä :c)

10 Kiittäen, Sari & Ari sari@sppconcern.com 0400711777 ari@sppconcern.com
-


Lataa ppt "Videotuotannot markkinoinnissa"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google