Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Käyttöohje: Kuinka liittyä osastoon. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Käyttöohje: Kuinka liittyä osastoon. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)"— Esityksen transkriptio:

1 Käyttöohje: Kuinka liittyä osastoon. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)

2 Aloita ensin kirjautumalla sisään Rednettiin ja menemällä haluamasi osaston etusivulle. Paina kohdasta ”Klikkaa tästä osaston vapaaehtoiseksi.”

3 Sinulta kysytään vielä varmistus että haluatko liittyä.Jos osasto onkin väärä paina ”Peruuta.”Mutta jos osasto on oikea niin paina ”Liity.” Kohdassa ”Lisätiedot” sinun täytyy kirjoittaa jotain lisätietoa itsestäsi tai osastoon liittymisestä.

4 Saat tämän näköisen viesti Punaiselta Ristiltä sähköpostiisi. Nyt sinun täytyy vain odottaa että osaston ylläpitäjä hyväksyy sinut osaston jäseneksi. Takaisin osaston etusivulle pääset painamalla viestissä olevista linkeistä linkistä.

5 Saat tämän näköisen viesti sähköpostiisi kun sinut on hyväksytty osastoon.Takaisin osaston etusivulle pääset painamalla viestissä olevista linkeistä.

6 Sinut on hyväksytty osastoon kun osaston nimi ilmestyy kohdan ”Osastoni ja ryhmäni:” alapuolelle. Osastosta voit tarvittaessa erota painamalla ”Peruuta jäsenyys.”

7 Jos haluat erota osastosta sinun täytyy vielä varmistaa eroaminen.Jos et halua erota paina ”Peruuta.”Mutta jos haluat niin paina ”Poista.”

8 Jos tarvitset apua käänny ensisijaisesti piirisi puoleen. Voit myös lähettää kysymykset kirjallisesti osoitteeseen rednet@redcross.fi Kiitos.


Lataa ppt "Käyttöohje: Kuinka liittyä osastoon. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google