Lataa esitys
Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota
JulkaistuKirsi Niemi Muutettu yli 9 vuotta sitten
1
Gastronomie Finlande -säätiö
2
Gastronomie Finlande -Säätiö Kerää varoja laaja-alaisesti suomalaisen ruokaosaamisen ja ravintola-alan tukemiseksi Kokoaa suomalaisen kokkikilpailutoiminnan saman katon alle Rahoittaa gastronomisia opintoja ja tutkimusta
3
Päätavoite: Nostaa Suomi gastronomian huippumaiden joukkoon
4
Vuoden Kokki
5
Finaali Gastrossa 18.3.
6
Bocuse d’Or Maailman arvostetuin ruuanvalmistuskilpailu
7
Matti Jämsen
8
Tiimi – Kilpailija Matti Jämsen – Assistentti Ismo Sipeläinen – Valmentaja Pekka Terävä – Presidentti Jarmo Vähä-Savo – Valmennustiimi Hans Välimäki, Markus Aremo, Tapio Laine, Henry Tikkanen
9
Aikataulu Euroopan kilpailu Genevessä kesäkuussa – Raaka-aineina ruojanpallas ja vasikka Loppukilpailu Lyonissa tammikuussa 2011
Samankaltaiset esitykset
© 2024 SlidePlayer.fi Inc.
All rights reserved.