Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Gastronomie Finlande -säätiö. Gastronomie Finlande -Säätiö Kerää varoja laaja-alaisesti suomalaisen ruokaosaamisen ja ravintola-alan tukemiseksi Kokoaa.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Gastronomie Finlande -säätiö. Gastronomie Finlande -Säätiö Kerää varoja laaja-alaisesti suomalaisen ruokaosaamisen ja ravintola-alan tukemiseksi Kokoaa."— Esityksen transkriptio:

1 Gastronomie Finlande -säätiö

2 Gastronomie Finlande -Säätiö Kerää varoja laaja-alaisesti suomalaisen ruokaosaamisen ja ravintola-alan tukemiseksi Kokoaa suomalaisen kokkikilpailutoiminnan saman katon alle Rahoittaa gastronomisia opintoja ja tutkimusta

3 Päätavoite: Nostaa Suomi gastronomian huippumaiden joukkoon

4 Vuoden Kokki

5 Finaali Gastrossa 18.3.

6 Bocuse d’Or Maailman arvostetuin ruuanvalmistuskilpailu

7 Matti Jämsen

8 Tiimi – Kilpailija Matti Jämsen – Assistentti Ismo Sipeläinen – Valmentaja Pekka Terävä – Presidentti Jarmo Vähä-Savo – Valmennustiimi Hans Välimäki, Markus Aremo, Tapio Laine, Henry Tikkanen

9 Aikataulu Euroopan kilpailu Genevessä kesäkuussa – Raaka-aineina ruojanpallas ja vasikka Loppukilpailu Lyonissa tammikuussa 2011


Lataa ppt "Gastronomie Finlande -säätiö. Gastronomie Finlande -Säätiö Kerää varoja laaja-alaisesti suomalaisen ruokaosaamisen ja ravintola-alan tukemiseksi Kokoaa."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google