Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Kouluvierailuun valmistautuminen Vierailuun valmistautumisessa on huomioitava monta asiaa.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Kouluvierailuun valmistautuminen Vierailuun valmistautumisessa on huomioitava monta asiaa."— Esityksen transkriptio:

1 Kouluvierailuun valmistautuminen Vierailuun valmistautumisessa on huomioitava monta asiaa.

2 Kielellistä valmistautumista tunneilla Malleja kohdata venäläistä kulttuuria. Minkälaisia tilanteita tulossa? Mitä sisältöjä voidaan opettaa ennakoiden? Mitä opituista asioista voidaan aktivoida ja hyödyntää? Itsestä kertominen ikuisteema: taito kasvaa opiskelun myötä koko ajan. Keskustelutaidot kunniaan. Erilaiset kielelliset strategiat. Ymmärtämistaitoa, vähäiselläkin tuottamistaidolla voi selvitä. Kysymyksiä vieraille / isännille ennakkoon. Tekniikka apuna. Harjoittelijat mukana.

3 Ohjelman suunnittelu Sopivasta vierailuajasta sopiminen. Ohjelman suunnittelu yhteistyössä opiskelijoiden ja harjoittelijoiden kanssa. Kaikki ideat kerätään. Toimiva malli: koulupäivä(t) ja viikonloppu hyödynnetään. Vastuun jakaminen: vastuuhenkilöt ja yhteistyötä. Suunnitelman hiominen ja täsmentäminen vierailun lähestyessä. Valmistaudutaan esittelemään omaa kotikaupunkia ja kulttuuria yhteisvoimin sekä koulussa että kaupungilla: vuoden juhlat huomioidaan.

4 Isäntien ja emäntien löytäminen Onko halukkaita venäjän opiskelijoissa riittävästi? Onko koulussa muita halukkaita majoittamaan? Voidaanko jakaa isännyyttä: kaikki venäjän opiskelijat isäntiä? Muut ratkaisut: voiko joku ottaa useamman vieraan?…

5 Tiedottaminen Rehtoreille ja opettajakunnalle Ruokala- ja muulle henkilökunnalle Koko koululle Opetusharjoittelijoille.

6 Muuta Rahoitus? Mitä kulttuuritarjontaa ja -ohjelmaa on tarjolla kotipaikkakunnalla? Mitä oman koulun ohjelmaa voidaan hyödyntää? Mitä yhteyksiä on koulun ulkopuolelle? Mitä voidaan tehdä omin voimin: venäjän opiskelijat, harjoittelijat ja opettaja?


Lataa ppt "Kouluvierailuun valmistautuminen Vierailuun valmistautumisessa on huomioitava monta asiaa."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google