Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Elder Scrolls III: Morrowind - Morrowind on tietokoneelle ja Xboxille ilmestynyt roolipeli. - Morrowindin alussa valitaan hahmo ja sille luonne ja tähtikuviot.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Elder Scrolls III: Morrowind - Morrowind on tietokoneelle ja Xboxille ilmestynyt roolipeli. - Morrowindin alussa valitaan hahmo ja sille luonne ja tähtikuviot."— Esityksen transkriptio:

1 Elder Scrolls III: Morrowind - Morrowind on tietokoneelle ja Xboxille ilmestynyt roolipeli. - Morrowindin alussa valitaan hahmo ja sille luonne ja tähtikuviot. - Morrowindissa on todella laaja maailma jonkaa huomaa varmasti pelin mukana tulevasta paperikartasta. - Pelin mukana tulee Hyvä ohjekirja josta näkee mitä alussa voi tehdä. - Peli on kuvakulmaltaan first person eli niin kuin hahmon silmistä kuvattu.

2 Hahmot Hahmoja on yhteensä 10 erilaista. Ja kaikille voi valita hiukset ja kasvot. valita hiukset ja kasvot. Hahmolle valitaan sen vahvuudet ja mahdolliset heikkoudet. ja mahdolliset heikkoudet. Muutamat hahmot ovat hyviä uimaan ja sukeltamaan toiset taas vahvoja tai kenties nopeita.

3 Aseet ja muut varusteet Aseita pelissä on vaikka kuinka paljon ja monen tyyppisiä. On keihäitä, miekkoja, Jousipyssyjä, varsijousia, Kirveitä,taikasauvoja ja yms. Hahmolle opetetaan käyttämään eriase tyyppejä joita se osaa jo alussa hieman valitsemiesi lunteiden ja taitojen mukaan. Peli sisältää myös lukemattomia taikoja joita voi myös itse tehdä. Taiat voivat olla kosketuksesta tehoavia tai niin että se lentää kohteeseensa. Taikoja on parannuksista hyökkäyksiin.

4 Kaupungit Pelissä on kymmeniä eri kaupunkeja ja pelin lisä osa Morrowind Tribunal lisää peliin pääkaupungin Mournholdin. Neljässä kaupungissa on Mages Guildit joista voi ostaa taikoja tai tehdä niitä. Balmorasta löytyy yksi Mages Guildeista ja sieltä löytyy myös yksi Fighters guild. Vivec on suurin pelin kaupungeista varsinkin kun mukaan lasketaan kaikki viemäristöt.

5 Pluginit Pluginejä saa ladattua netistä vaikka etsimällä googlesta Pluginejä on monenlaisia. Ne lisäävät esim jonkun hienon kypärän tai aseen. Suosittelen kaikille roolipeleistä pitäville.


Lataa ppt "Elder Scrolls III: Morrowind - Morrowind on tietokoneelle ja Xboxille ilmestynyt roolipeli. - Morrowindin alussa valitaan hahmo ja sille luonne ja tähtikuviot."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google