Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

FC LaPa D12 ja D13 Toimihenkilöt: JoJo Hannu Laamanen D12 ja D13

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "FC LaPa D12 ja D13 Toimihenkilöt: JoJo Hannu Laamanen D12 ja D13"— Esityksen transkriptio:

1 FC LaPa D12 ja D13 Toimihenkilöt: JoJo Hannu Laamanen D12 ja D13
Rahaliik. Tero Lyytikäinen D12 Nettivast. Mika Räihä FC Lapa Valmennus Markus Laamanen D13 Simeon Walls D12 Ari Suonvieri MV-valmennus D12 ja D13 Huoltaja Maarit Eerikäinen D12

2 FC LaPa D 12 ja 13 Joukkueittemme pitkän tähtäimen tavoitteena on mahdollistaa pelaajien kasvaminen kansallisen tason kilpailutoimintaan.

3 FC LaPa D12 ja D13 FC LaPa tarjoaa:
Mahdollisuuden harrastaa jalkapallon pelaamista pelaajan omalla tasolla. Kokonaisvaltaiseen kehittymiseen tähtäävää jalkapallovalmennusta (teknistä/taktista/ fyysistä) Oma-aikaiseen harjoitteluun kannustavaa ohjeistusta ja ilmapiiriä. Osaavaa MV-valmennusta.

4 FC LaPa D12 ja D13 FC Lapa tarjoaa
Suunnitelmallista ja organisoitua joukkuetoimintaa sekä 9vs9- että 7vs7-piirisarjoissa. Harjoitukset talvisin 2…3 krt koulujen tai vast. saleissa. (mahdollisesti 1…2 krt/ kk sisähallissa). Kevät ja kesäaikaan tekonurmikentillä sekä Harapaisissa 3…4 krt/ vko. Harjoitukset viikolla ja ottelut pääosin la-su. FC LaPa pyrkii järjestämään kesän aikana D12 ja D13 ikäluokille yhteisen ”Kikkakoulun”

5 FC LaPa D12 ja D13 Mitä odotamme pelaajalta
Intoa ja halua/ motivaatiota harjoitella jalkapalloa em. ohjelman mukaisesti. Harjoitteluun kuuluu siis kaikki toiminta (joukkuetapahtumat+oma-aikainen harjoittelu/pelailu+lenkit). Palloliiton ja Valon liikuntasuosituksien mukaisesti toimintaa olisi D12 ja D13 ikäluokissa 18/ vko (välituntiliikunta, joukkuetreenit,omat treenit, pelailut) Oma-aikaisessa harjoittelussa tulisi kiinnittää huomiota myös teknisiin ominaisuuksiin (taitokilpailutaso).

6 Fc LaPa D12 ja D13 FcLaPa odottaa vanhemmilta
Halua tukea lapsen joukkueurheiluun kasvamista jalkapallon parissa. Yhdessä sovittujen joukkueen periaatteiden ja sääntöjen noudattamista. Lapsen tukemista hänen oma-aikaisessa harjoittelussa. Lapsen tukemista varuste-, matkustamis- ja tietotekniikkakysymyksissä. Seura- ja kausimaksujen maksamista ajallaan: Kustannustasoksi on suunniteltu seuramaksu 70 €/ v ja kausimaksuiksi joukkueelle 50 € + 50€ + 50€ (kevät+kesä+syksy). Palloliiton pelipassi on myös hankittava (40 €/ v), tällä poika saa ID-tunnuksen joka oikeuttaa pelaamaan Palloliiton sarjoissa. Em. maksut eivät sisällä varusteita, pelipassi-/ vakuutusmaksuja eikä matkakuluja ottelu- ja mahdollisiin turnauksiin niin kotimaassa kuin mahdollisesti ulkomailla.

7 Fc LaPa D12 ja D13 Tapahtumat
Harjoituksia saa seurata harjoitusalueen ulkopuolelta. Valmentajat ja joukkueen johto päättävät peliajan ja pelipaikat. Peliaika ”ykkösryhmässä D12” on ansaittava – osaamisella, kehittymisellä, osallistumisella ja yrittämisellä. Siirrot ryhmästä toiseen mahdollisia em. seikkojen pohjalta mahdollisia. Kaikille pyritään takaamaan vuoden aikana jalkapallollisen kehittymisen kannalta riittävästi peliaikaa. Yksittäisessä pelissä yhden pelaajan peliaika voi vaihdella 0…100% välillä. Valmentajat, joukkueen johto, vaihtopelaajat pelien aikana vaihtopenkillä, kaikki muut katsomossa. Kannusta …älä ohjaa pelaajia!

8 Fc LaPa D12 ja D13 Uusi pelaaja Ilmoittautumisprosessi Nettisivuilla on ilmoittautumis linkki, jota käytettävä. Kaikkiin kohtiin vastattava. Muualla pelannut Jos poika on pelannut aiemmin jossain toisessa seurassa rekisteröitynä pelaajana (ID-tunnus on viime vuoden aikana), tulee aiemmalta seuralta pyytää ”vapautus” Palloverkon kautta, jolloin vanha seura vapauttaa pojan ja siirto on mahdollinen (siirtomaksu ja kauden pelipassi tulevat maksettavaksi).

9 FC LaPa D13 (-02) ja D12 (-03) TERVETULOA VANHEMPAIN ILTAAN !


Lataa ppt "FC LaPa D12 ja D13 Toimihenkilöt: JoJo Hannu Laamanen D12 ja D13"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google