Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

SUK-verkoston palkitseminen Ansioristit – kriteerit, aikataulut ja hinnat.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "SUK-verkoston palkitseminen Ansioristit – kriteerit, aikataulut ja hinnat."— Esityksen transkriptio:

1 SUK-verkoston palkitseminen Ansioristit – kriteerit, aikataulut ja hinnat

2 Ansioristit ja kriteerit SUK- verkoston numeroituja ansioristejä luovutetaan neljässä tasossa: timanttinen, kultainen, hopeinen ja pronssinen Kaikkiin sisältyy kunniakirja ja arkimerkki. ( henkilöstö, toimitusjohtajat, asiantuntijat, hallituksen jäsenet, jäsenet, sidosryhmät) Ansioristin myöntäminen: Kultainen ansioristi Voidaan luovuttaa henkilölle, joka on osallistunut uusyrityskeskustyöhön ja järjestötoimintaan pitkään ja ansiokkaasti. Edellyttää käytännössä vähintään 15 vuoden osallistumista ja muita ansioita, jotka voivat olla myös yksittäisiä erittäin merkittäviä tekoja yrittäjyyden tai järjestötoiminnan hyväksi. Hopeinen ansioristi Voidaan luovuttaa henkilölle, joka on osallistunut uusyrityskeskustyöhön ja järjestötoimintaan pitkään ja aktiivisesti. Edellyttää käytännössä vähintään 10 vuoden osallistumista ja muita ansioita, jotka voivat olla myös yksittäisiä merkittäviä tekoja yrittäjyyden tai järjestötoiminnan hyväksi. Pronssinen ansioristi Voidaan luovuttaa henkilölle, joka on osallistunut uusyrityskeskustoimintaan ja järjestötoimintaan aktiivisesti. Edellyttää käytännössä vähintään 5 vuoden osallistumista ja muita ansioita, jotka voivat olla myös yksittäisiä tekoja yrittäjyyden tai järjestötoiminnan hyväksi.

3 Ansioristien hakeminen ja luovuttaminen Ansioristejä voi hakea ympäri vuoden. Ansioristin hakijan tulee olla Suomen Uusyrityskeskukset ry:n jäsen. Päätökset kultaisen ansioristin saajista tekee SUK:n hallitus. Hakemukset tehdään kirjallisesti yhdistyksen toimistoon. Esitys tulee tehdä hyvissä ajoin ennen toivottua luovutusajankohtaa. SUK:n hallitus käsittelee esityksiä kaikissa kokouksissaan. Ansioristit luovutetaan jäsenyhteisön haluamassa tilaisuudessa. Kultaisen ansioristin luovuttajaksi pyritään saamaan SUK:n edustaja. Päätökset pronssisen ja hopeisen ansioristien saajista tekee jäsenyhteisön oma hallitus/johtokunta. Tilaukset tehdään kirjallisesti SUK:n toimistoon. Pronssiset ja hopeiset ansioristit luovutetaan jäsenyhteisön haluamassa tilaisuudessa.

4 Timanttinen ansioristi Timanttinen ansioristi on uusyrityskeskusten korkein tunnustuksenosoitus, joka luovutetaan saajalleen valtakunnallisilla uusyrityskeskuspäivillä/juhlavuoden seminaarissa. Timanttiristin mukana on kunniakirja sekä arkirintamerkki, jota voi käyttää osoituksena saamastaan ansiorististä. Suomen Uusyrityskeskusten jäsenyhteisöt voivat tehdä esityksiä timanttiristin saajiksi vuosittain helmikuun loppuun mennessä SUK:n hallitukselle. Ansioristihakemus tehdään hakulomakkeella. Ansioristin myöntäminen ja vastaanottaminen SUK:n hallitus myöntää timanttiansioristejä kerran vuodessa. Ansioristin myöntäminen edellyttää saajalta maakunnallisia tai valtakunnallisia ansioita uusyrityskeskustoiminnassa tai erittäin merkittäviä ansioita paikallisessa uusyrityskeskustoiminnassa. Hallitus päättää ansioristin saajista maaliskuussa pidettävässä kokouksessa. Myönteisestä päätöksestä ilmoitetaan esityksen tehneelle jäsenyhteisölle ja ansioristin saajalle, joka kutsutaan vastaanottamaan ansioristi Valtakunnallisille uusyrityskeskuspäiville/Juhla vuoden tapahtumaan.

5 Yhteisö ansioristi puukehyksissä Sitoutunut uusyrityskeskusverkoston yhteistyökumppani (ei pelkästään juhlavuoden kunniaksi)

6

7 EhdEhdotus 1Ehdo

8 Hinnat Timanttinen ansioristi + arkimerkki350 euroa + alv Kultainen ansioristi+ arkimerkki200 euroa + alv Hopeinen ansioristi+ arkimerkki170 euroa + alv Pronssinen ansioristi +arkimerkki130 euroa + alv Yhteisö ansioristi puualustalla160 euroa + alv hallinnoimme hakemuksia webropoliin rakennetun tilausjärjestelmän kautta. saatte linkin ja ohjeet verkostopäivien jälkeen sähköpostitse. kesäpäivillä kesäkuussa mahdollisuus jakaa ensimmäiset ansioristit hakemukset poikkeuksellisesti nyt viimeistään 30.4 mennessä


Lataa ppt "SUK-verkoston palkitseminen Ansioristit – kriteerit, aikataulut ja hinnat."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google