Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Jäsenhankinta 2015.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Jäsenhankinta 2015."— Esityksen transkriptio:

1 Jäsenhankinta 2015

2 Jäsen – vaikka periaatteesta
Jäsenyys on tapa ottaa kantaa järjestömme arvojen ja tavoitteiden puolesta. Jäsenyys ei velvoita muuhun kuin maksamaan jäsenmaksun. Jäsenenä voit vaikuttaa työhömme toimimalla vapaaehtoisena tai luottamushenkilönä. Jäsenenä saat jäsenetuja ja tietoa avustustyöstämme, mm. Avun maailma-jäsenlehden ja alennusta ensiapukursseista. Punaisen Ristin jäsenenä olet osa turvaverkkoa, joka kannattelee apua tarvitsevia. Omalla paikkakunnallasi ja kauempana.

3 Miksi jäsenyys on tärkeää?
Jäsenet ovat Punaisen Ristin sydän. Me tarvitsemme toimijoita: jäsenet toimivat vapaaehtoisina. vaikuttajia: jäsenet ovat järjestön päätöksentekijöitä. tukijoita: jäsenmaksuilla katetaan toiminnan kuluja. puolestapuhujia: Punaisen Ristin painoarvo yhteiskunnallisena vaikuttajana kasvaa.

4 Jäsenyysmuodot Vuosijäsen
Vuosijäsenmaksu on 20 euroa. Jäseneksi liitytään kalenterivuodeksi. Nuorisojäsen Alle 29-vuotiaille jäsenmaksu on 10 euroa /vuosi. Jäseneksi liitytään kalenterivuodeksi. Ainaisjäsen Ainaisjäsenmaksu on 300 euroa. Perhejäsen Yksi perheenjäsen maksaa normaalihintaisen jäsenmaksun, seuraavat samassa taloudessa asuvat aikuisjäsenet 10 euroa alle 29-vuotiaat 5 euroa

5 Jäsenhankinta Jäsenhankinnan kolme periaatetta ovat:
Pyydä Pyydä uudestaan Pyydä vielä kerran! Henkilökohtainen kontakti on tehokkain tapa saada uusia jäseniä mukaan. Jäsenhankintaa kannattaa tehdä kaikissa kohtaamisissa, kuten tapahtumissa, kursseilla, koulutuksissa. Menkää mukaan paikkakuntanne tapahtumiin esittelemään toimintaanne ja hankkimaan jäseniä. Kertokaa jäsenyydestä myös osaston nettisivuilla ja Facebookissa. Muistathan yhteistyökumppaniemme tarjoamat kanavat. Lisää tietoa ja vinkkejä: rednet.punainenristi.fi/jasenhankinta

6 Vuonna 2015 jäsenet osallistuvat kolmeen arvontaan
Kaikki jäsenmaksunsa maksaneet jäsenet osallistuvat arvontaan. Mitä aikaisemmin jäsenmaksun maksaa, sitä useampaan arvontaan osallistuu. Myös hankkimalla uusia jäseniä, kasvattaa voittomahdollisuuksia. Yksi uusi jäsen on yksi arpalipuke. Mitä useamman jäsenen hankkii, sitä suuremmat ovat voittomahdollisuudet. Arvonta kaksi Sokos Hotels – lahjakortti a’ 200 euroa (2 kpl) Arvonta Kolmen Kaverin Jäätelöä loppuvuodeksi (2 kpl) Arvonta iPad Mini -tabletti (2 kpl) Huom. Jäsenhankkijan nimi ja yhteystiedot tulee ilmoittaa uuden jäsenen tietojen mukana. Arvonnan säännöt: rednet.punainenristi.fi/jasenhankinta Mitä nopeammin maksat ja mitä useamman jäsenen hankit, sitä paremmat voittomahdollisuutesi ovat!

7 Viisi tapaa liittyä jäseneksi
Internetissä: Lähettämällä tekstiviestin:JÄSEN NIMESI OSOITTEESI JA SYNTYMÄAIKASI (ppkkvvvv) numeroon Jäsenmaksu 20 e veloitetaan puhelinlaskullasi. Huom. ainoastaan vuosijäsenille! Jäsenesitteen tai -flyerin lomakkeella. Maksamalla jäsenmaksun tilille: FI Viestikentässä nimi, osoite ja syntymäaika. Kasvokkain paikallisissa tapahtumissa. Liittyä voi käteismaksulla.

8 Jäsenhankinnan materiaalit
Jäsenflyer (A6, 4 sivua) Rekrytointiin, jaettavaksi tapahtumiin, kursseille jne. Jäsenesite (A5, 24 sivua) Uusille jäsenille, jäsenyydestä ja toiminnasta kiinnostuneille. Jäsenjuliste (A3) Jäsenpostikortti Toivota uudet jäsenet tervetulleiksi Käteiskuittivihko Tilattavissa maksutta verkkokaupasta punaisenristinkauppa.fi Lisää tietoa rednet.punainenristi.fi/jasenhankinta

9 Jäsenistä huolehtiminen takaa tulevaisuuden
Jäsensuhde on kuin mikä tahansa ihmissuhde. Sitä on hoidettava ja huollettava, niin se kestää. Jokainen kontakti jäseneen vahvistaa tai heikentää tunnetta kuuluvuudesta järjestöömme. Kiitä, huomioi, tiedota ja kutsu jäsenet mukaan! Osastojen on mahdollista tilata verkkokaupasta tervetuloa-kortteja, jotka voi postittaa uusille jäsenille.

10 Jäsenedut 2015 Vaihtuvia jäsenetuja tuotteista verkkokaupasta 10 % alennus Suomen Punaisen Ristin järjestämästä ensiapukoulutuksesta. 10 % alennus Esperin turvapuhelinpalveluista koskien uusia sopimuksia. Alennusta Suomen Hostellijärjestön majoituksesta ja kansainvälisestä hostellikortista. 30 % alennusta Otavamedian uusista laskuttamattomista lehtitilauksista kotimaahan. Alennusta Hertzin vuokra-autoista maailmanlaajuisesti (varaustunnus CDP ) Tietoa järjestön toiminnasta: Avun maailma –lehti 4 kertaa vuodessa. Ajankohtaiset tiedot löydät Lisäksi piireillä voi olla omia paikallisia ja alueellisia jäsenetuja. Kysy asiaa piireistä!

11 Näytä, että välität. Liity jäseneksi.
Punainen Risti on olemassa, jotta kukaan ei jäisi yksin hädän hetkellä. Tule mukaan ja ole osa koko maailman kattavaa turvaverkkoa. Liity jäseneksi nyt. Liity verkossa: punainenristi.fi/jasen tai Lähetä tekstiviesti JÄSEN NIMESI OSOITTEESI SYNTYMÄAIKASI (ppkkvvvv) numeroon Viestin hinta 20 €


Lataa ppt "Jäsenhankinta 2015."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google