Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

SUUTARILAN KEVÄTJUHLA OLI HIENO JA PERINTEIKÄS Kotimaani ompi Suomi Kotimaani ompi Suomi, Suomi armas, synnyinmaa. Siellä valkolatva tuomi Ahon laitaa.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "SUUTARILAN KEVÄTJUHLA OLI HIENO JA PERINTEIKÄS Kotimaani ompi Suomi Kotimaani ompi Suomi, Suomi armas, synnyinmaa. Siellä valkolatva tuomi Ahon laitaa."— Esityksen transkriptio:

1 SUUTARILAN KEVÄTJUHLA OLI HIENO JA PERINTEIKÄS Kotimaani ompi Suomi Kotimaani ompi Suomi, Suomi armas, synnyinmaa. Siellä valkolatva tuomi Ahon laitaa reunustaa. Siellä valkolatva tuomi Ahon laitaa reunustaa.

2 Ilmatar loi maan ja taivaankappaleet vaikuttavassa Kalevala- esityksessä, joka oli tehty alunperin kansainvälisiä vieraitamme varten.

3 Mitä olisi kevätjuhla ilman tanssia ja laulua!

4 Hölmöläiset urakoivat rakennushommissa, …minkä jälkeen saunottiin. Kaikki sujui tietysti vähän hölmöläisten tyyliin…

5 Metsän väki tanssi yhdessä ja erikseen.

6 Viitosen ihanat räsynuket tanssivat itse suunnittelemansa esityksen.

7 Kakkoset ja heidän kuudesluokkalaiset kumminsa hyvästelivät ruusuin, sanoin ja lauluin.

8 JO JOUTUI ARMAS AIKA JA SUVI SULOINEN. KAUNIISTI JOKA PAIKKAA KORISTAA KUKKANEN. NYT SIUNAUSTAAN SUOPI TAAS LÄMPÖ AURINGON, SE LUONNON UUDEKS LUOPI, SEN KUTSUU ELOHON.


Lataa ppt "SUUTARILAN KEVÄTJUHLA OLI HIENO JA PERINTEIKÄS Kotimaani ompi Suomi Kotimaani ompi Suomi, Suomi armas, synnyinmaa. Siellä valkolatva tuomi Ahon laitaa."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google