Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Oletusasetusten tekeminen Päävalikolla voit aluksi tehdä kaikki oletusasetukset, jotka sitten ovat voimassa aina kun käytät RI400. Voit toki tehdä ne myöhemminkin.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Oletusasetusten tekeminen Päävalikolla voit aluksi tehdä kaikki oletusasetukset, jotka sitten ovat voimassa aina kun käytät RI400. Voit toki tehdä ne myöhemminkin."— Esityksen transkriptio:

1 Oletusasetusten tekeminen Päävalikolla voit aluksi tehdä kaikki oletusasetukset, jotka sitten ovat voimassa aina kun käytät RI400. Voit toki tehdä ne myöhemminkin kun alat käyttää jotakin uutta osa-aluetta.

2 Klikkaamalla Exit pääset pois RI400:sta

3 Klikkaamalla Settings voit tehdä erilaisia perusasetuksia

4 Klikkaamalla Mail voit antaa sähköpostipalvelin- ja sähköpostiosoitteesi.

5 Klikkaamalla Save antamasi osoitteet talletuvat

6 Klikkaamalla Web voit antaa Web palvelin tietosi. Oletuksena voit käyttää Mörner As:n osoitteita veloituksetta, mutta jos haluat pitää tiedot omalla palvelimellasi anna osoitetiedot tässä ja klikkaa lopuksi Save tallettaaksesi ne

7 Klikkaamalla Mobile voit antaa matkapuhelintietosi Tässä voit antaa matkapuhelinnumerosi ja sen salasanan sekä SMS, MMS ja FAX URL osoitteet. Toistaiseksi tämä toimii vain Telenorin kautta Norjasta, veloitus on n. 10 senttiä per viesti. Elisa tutkii asiaa Suomessa samoin Telia Ruotsissa. Tällä hetkellä veloitus olisi useita satoja euroja kuukaudessa, eikä vastaus edes palaisi lähettäjälle.

8 Klikkaa lopuksi Save niin tiedot tallettuvat

9 Klikkaamalla Filter voit antaa suodatinjonon Suodatinta käytetään välitettäessä iSeries tulosteita matkapuhelimeen. Suodattimien muoto näkyy alla.

10 Klikkaamalla Misc voidaan antaa erotintieto Erotintietoa käytetään kun tiedostoja luodaan DBII toiminnolla

11 Klikkaamalla Drag & Drop options pääset leikkaa & liimaa toimintojen määrityksiin

12 Tässä voit kertoa missä ympäristöissä haluat leikkaa & liimaa ominaisuuden toimivan

13 Klikkaamalla General Scheduling voit antaa ajoitukseen liittyviä tietoja

14 Tästä voit valita miten haluat tehtävän lähettää FTP, SMS, MAIL ja MMS ja voit lisätä sen ajoitukseen tai hakea sen Windows ajoituksesta

15 Tässä voidaan luoda, päivittää ja ajaa ExcelPDFConverter parametreja, leikata ja liimata tekstitiedostoja ExcelPDFConverteriin, sekä ajaa SIMA laskentaohjelmistoa

16 Klikkaamalla View Mobile Log voidaan katsella lähetettyjä sähköpostiviestejä

17 Tässä näkyvät kaikki lähetetyt sähköpostiviestit Niitä voidaan poistaa ja valikoida uudelleenlähetykseen

18 Klikkaamalla Send Log voidaan ajologi lähettää toimittajalle lähinnä virhetilanteissa virheen analysointia ja korjausta varten

19 Klikkaamalla SEND logi lähtee toimittajalle

20 Klikkaamalla View Log voidaan itse tutkiskella mitä ohjelmassa oikein tapahtui

21 Tällaiselta logitiedosto näyttää


Lataa ppt "Oletusasetusten tekeminen Päävalikolla voit aluksi tehdä kaikki oletusasetukset, jotka sitten ovat voimassa aina kun käytät RI400. Voit toki tehdä ne myöhemminkin."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google