Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Liikuntatapaturmat.  Suuri osa tapaturmista lieviä, mutta niitä sattuu paljon  Liikuntatapaturmien osuus kaikista koti- ja vapaa-ajan tapaturmista 44.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Liikuntatapaturmat.  Suuri osa tapaturmista lieviä, mutta niitä sattuu paljon  Liikuntatapaturmien osuus kaikista koti- ja vapaa-ajan tapaturmista 44."— Esityksen transkriptio:

1 Liikuntatapaturmat

2  Suuri osa tapaturmista lieviä, mutta niitä sattuu paljon  Liikuntatapaturmien osuus kaikista koti- ja vapaa-ajan tapaturmista 44 %  Riskiryhmä on nuoret miehet  Määrällisesti eniten liikuntatapaturmia sattuu ×lenkkeilyssä ×erilaisissa pallopeleissä  Vakavimmat vammat aiheutuvat ×laskettelussa ×tenniksessä ×squashissa ×jalkapallossa ×lentopallossa

3 Liikuntatapaturmien ehk ä isy  Tiedosta harrastamasi liikuntalajin riskit  Hanki lajin vaatimat perustaidot ja tekniikka  Hoida vanhat vammasi huolellisesti kuntoon  Lämmittele ja verryttele huolellisesti ennen liikuntasuoritusta  Suhteuta liikuntasuoritus omaan kuntoosi – lisää harjoittelua maltillisesti  Käytä asianmukaisia varusteita ja suojaimia  Tiedosta riskin moninkertaistuminen kontaktitilanteissa ja kilpaillessa  Noudata lajin sääntöjä sekä fair play -henkeä  Liiku ja harjoita itseäsi monipuolisesti  Muista myös monipuolinen ravitsemus  Älä harrasta liikuntaa sairaana tai alkoholin vaikutuksen alaisena


Lataa ppt "Liikuntatapaturmat.  Suuri osa tapaturmista lieviä, mutta niitä sattuu paljon  Liikuntatapaturmien osuus kaikista koti- ja vapaa-ajan tapaturmista 44."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google