Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

- tilannekatsaus ohjausryhmälle 10.10.2014 Totti Tuhkanen.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "- tilannekatsaus ohjausryhmälle 10.10.2014 Totti Tuhkanen."— Esityksen transkriptio:

1 - tilannekatsaus ohjausryhmälle 10.10.2014 Totti Tuhkanen

2 o Version 1.0 julkistus ensi perjantaina 17.10.2014 klo 14. o Ensimmäinen tavoiteaika 8.10. ei toteutunut force majeure -syistä —8.10. tehty daily scrum osoitti korjaus- ja optimointityön määräksi 5,5 htpv —Projektiryhmän työpajassa 9.10. tunnistettiin lisää julkistusta edeltäviä tehtäviä, joiden työmäärälisäys on vähäinen. o Tavoitteena on kehitystyön jatkaminen 1.0-version julkaisun ja EXAM- konsortion organisoitumisen jälkeen välittömästi. —Projektiryhmä on priorisoinut kehityskohteet version 1.1 pohjaksi; yksityiskohtainen määrittely ja tiketöinti tehdään siirtymävaiheen aikana. —Myös kevätkaudelle ajoittuvan versio 1.2:n kehityskohteet on nimetty. —Alustavasti on käsitelty vaihtoehtoisia kehityspolkuja uusien tenttimuotojen tuen toteuttamiselle joko EXAMin sisäisinä tai siihen rajapinnan yli liitettävinä toiminnallisuuksina. —Syksylle allokoitava vielä merkittävästi työaikaa laadulliseen ja kuormitus- testaukseen.

3 Käyttöön saadaan järjestelmä, jonka toteutukselle asetettiin seuraavat perusvaatimukset: o Intuitiivinen käyttöliittymä – laaja perinteisen tentin korvaava käyttö mahdollista. o Parempi käyttövarmuus ja käyttömukavuus kuin nykyisillä järjestelmillä. o Uuden ohjelmistoteknologian tuki monimuotoisille tehtäville. o Liitteiden tuki tenttikysymyksissä ja vastauksissa. o Apuohjelmien ja piirtopöydän tuki. o Hyvä integroitavuus perusjärjestelmiin ja kansalliseen infraan (HAKA, VIRTA, kansallinen tietomalli). o Pohjatiedot luettavissa tenteille perusjärjestelmistä, suoritusten siirto suoraan rekisteriin. o Tenttien hyvä jaettavuus, kehitettävyys ja kysymysten satunnaistettavuus. o Mobiilikäytön tuki – aluksi ilmoittautumisissa ja tulosten tarkastelussa. o Selkeästi määritellyt käyttäjäroolit. o Maksimaalinen saavutettavuus ja tehokas ajanhallinta. o Yhteiset ohjeet akvaariosuunnitteluun sekä tila- ja esteettömyyskuvauksiin. o Monikielisyyden tuki. o Järjestelmän sisäinen viestintä opettaja-opiskelija sekä opettaja1-opettaja2. o Seurantatiedon ja raporttien generointi, ajantasainen suorittamisen seuranta. o Tutkimuspohjainen kehitystyö ja best practice -ohjeistus. o Konsortion jäsenten täysin oikeuksin omistama lähdekoodi ja määritysdokumentaatio.

4 o Perustettavaan konsortioon saataneen nopeasti uusia jäseniä: neuvotteluja on käyty useiden jäsenyydestä kiinnostuneiden korkeakoulujen kanssa. o Välttämättömiä ehtoja jatkotyön rahoituksen järjestämiselle ja resursointi- pohjanvahvistamiselle ovat konsortiosopimuksen hyväksyminen ja konsortion perustaminen.

5 o Jäsenkorkeakouluissa viritetään jo EXAM-palvelimia:  https://exam.preview.jyu.fi/ https://exam.preview.jyu.fi/  https://exam.tut.fi https://exam.tut.fi


Lataa ppt "- tilannekatsaus ohjausryhmälle 10.10.2014 Totti Tuhkanen."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google