Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi AIKIS -hanke Teknisen toimivuuden määrittelyt Keskustelun pohjaksi 24.3.2010.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi AIKIS -hanke Teknisen toimivuuden määrittelyt Keskustelun pohjaksi 24.3.2010."— Esityksen transkriptio:

1 Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi AIKIS -hanke Teknisen toimivuuden määrittelyt Keskustelun pohjaksi 24.3.2010

2 Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Palvelu kootaan yhdeksi kokonaisuudeksi Metafora: kaupunki ja ympäröivä maaseutu Aineistot toteutetaan samoilla välineillä: Adobe Flash – tekniikalla ja tarvittaessa PHP - ohjelmointikielellä Aineistojen ylläpito Linux – palvelimella, jonka kustannukset yritetään pitää mahdollisimman alhaisina Ei käyttäjätunnuksia eikä niiden ylläpitoa Muut käyttäjäpalvelut serverillä mahdollisimman automaattisiksi

3 Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Serverin muistitilan säästämiseksi Käyttäjä voi tallentaa tietonsa vain väliaikaisesti esim. 1kk, jos käyttäjä haluaa jatkaa tehtävien suorittamista, hän saa koneelta väliaikaisen tunnuksen jolla voi jatkaa ko. ajanjakson, muuta tietoa ei käyttäjiltä kerätä tai tallenneta Paljon tilaa vievät tallennukset kuten käyttäjän omat äänitykset säilyvät vain istunnon ajan.

4 Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Yhteensopivuus oppimisalustojen kanssa Tehtävistä riippuen oppijan tuotokset pitää voida tarvittaessa tallentaa oppimisalustalle, jossa opettaja (tai muut opiskelijat) voi niitä kommentoida tai arvioida Materiaalin tulee olla yhteensopiva yleisimpien oppimisalustojen (mitkä) kanssa, ja/tai SCORM- yhteensopiva Täysin yksinään opiskelevien tuki rakennettava tehtävien sisään (esim. osa tehtävistä voisi olla tällaisia)


Lataa ppt "Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi AIKIS -hanke Teknisen toimivuuden määrittelyt Keskustelun pohjaksi 24.3.2010."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google