Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Windows-kaupan Lync-sovelluksen käytön aloittaminen

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Windows-kaupan Lync-sovelluksen käytön aloittaminen"— Esityksen transkriptio:

1 Windows-kaupan Lync-sovelluksen käytön aloittaminen

2 Windows-kaupan Lync-sovellus
Mistä on kyse? Lyncin asentaminen Lyncin löytäminen Kirjautuminen Aloitusnäytön käyttäminen Näytöstä toiseen siirtyminen Kohdistus-näkymän käyttäminen Asetuksien vaihtaminen Yhteys-henkilön lisääminen lisää

3 Windows-kaupan Lync-sovellus
Tekstin tai käsinkirjoitus-viestin lähettäminen Äänen tai videon lisääminen Liittyminen Lync-kokoukseen Vastaaja-viestien tarkistaminen Kaikki ominaisuudet eivät ole välttämättä käytettävissä tililläsi. Saat lisätietoja organisaatiosi tekniseltä tuelta.

4 Mikä on Windows-kaupan Lync-sovellus?
Lync-sovelluksen versio, joka on suunniteltu kosketusnäytöllisille tietokoneille, joissa on Windows 8- tai Windows RT -käyttöjärjestelmä. Voit siirtyä sovelluksessa, lähettää pikaviestejä, soittaa ääni- ja videopuheluja tai liittyä Lync-kokouksiin käyttämällä kosketuseleitä (esimerkiksi napauttamista, liu'uttamista, sipaisemista tai sormien nipistämistä tai venyttämistä).

5 Lyncin asentaminen Taulutietokone tai pöytätietokone
Järjestelmävaatimukset Windows 8 Lync-tili Lync Server 2010 CU5:ssä (yleistä toiminnallisuutta varten) tai Lync Server 2010 CU7:ssä tai uudemmassa (yleistä toiminnallisuutta sekä Windows-kaupan Lync-sovelluksella kokoukseen liittymistä varten) Asennussijainti Windows 8 -kaupasta, Hae-oikopolun Lync-haulla. Tuetut ominaisuudet Katso Windows-kaupan Lync-sovelluksen tuetut ominaisuudet

6 Lyncin löytäminen tietokoneesta
Lyncin asentamisen jälkeen näet sen Windowsin aloitusnäytössä. Etsi se Haku-oikopolun avulla: kirjoita Lync hakukenttään ja valitse Sovellukset hakuluokaksi. Valitse Lync hakutuloksista, jos haluat avata sovelluksen.

7 Kirjautuminen Yleensä Lync-sisäänkirjaus tapahtuu automaattisesti, kun kirjaudut sisään tietokoneeseesi toimialueesi tai Office 365:n tunnistetiedoilla. Huomautus Kun kirjaudut sisään ensimmäistä kertaa Windows RT - taulutietokoneella, sinun on annettava kirjautumisosoite ja salasana. Kirjautumisen yhteydessä voit valita myös oman kirjautumistilasi. Jos sisäänkirjautumisessa ilmenee ongelmia, valitse Tarvitsetko apua?

8 Aloitusnäytön käyttäminen
Lyncin aloitusnäytössä voit avata seuraavat kohteet: Hae-oikopolku Lync-kokoukset Yhteyshenkilöt Keskusteluhistoria Vastaaja (jos käytettävissä)

9 Näytöstä toiseen siirtyminen
Pääset siirtymään taaksepäin näyttö kerrallaan valitsemalla näytön Edellinen-painikkeen. Voit siirtyä suoraan Lyncin aloitusnäyttöön sipaisemalla näytön ylälaidasta keskelle ja valitsemalla ALOITUS- painikkeen.

10 Kohdistusnäkymän käyttäminen
Jos haluat seurata kokouksia ja keskusteluja samalla kun käytät muita sovelluksia, voit kiinnittää Lync-ikkunan näytön reunaan ja vapauttaa näin tilaa muille sovelluksille. Pienennä Lync-ikkuna näytön toiseen laitaan sipaisemalla näytön ylälaidasta keskelle ja sieltä kaartaen haluamaasi reunaan. Voit siirtyä takaisin koko näytön tilaan napauttamalla jakoviivaa ja vetämällä sitä oikealle tai vasemmalle.

11 Asetuksien vaihtaminen
Valitse Lyncin aloitusnäytössä oma kuvasi, kun haluat lisätä huomautuksen päivittää tavoitettavuutesi tilan muuttaa soitonsiirtoasetuksia kirjautua ulos. Arviointi

12 Yhteyshenkilön lisääminen
Voit lisätä uusia yhteyshenkilöitä ja järjestää niitä uusiin tai nykyisiin ryhmiin. Tekemäsi muutokset synkronoidaan automaattisesti kaikkien laitteidesi Lync-yhteystietoihin. Valitse hakupainike Lyncin aloitusnäytössä tai yhteystietonäytössä. Kirjoita yhteyshenkilön nimi tai puhelinnumero hakukenttään. Valitse yhteyshenkilön kuva hakutuloksista ja valitse sitten painike, jossa on kolme pistettä. Valitse Lisää suosikkeihin tai Lisää ryhmään ja valitse haluamasi ryhmä. Jos haluat luoda uuden ryhmän, valitse  Lisää ryhmään > Luo uusi ryhmä, kirjoita ryhmän nimi ja paina Enter-näppäintä.

13 Tekstin tai käsinkirjoitusviestin lähettäminen
Valitse Lyncin aloitusnäytössä Yhteyshenkilöt-ruutu ja valitse sitten haluamasi yhteyshenkilö. Paina Pikaviestit-painiketta. Voit lähettää tekstin kirjoittamalla viestisi tekstiruutuun ja valitsemalla Enter. Voit lähettää käsinkirjoitusviestin valitsemalla ensin tekstiruudun oikealla puolella olevan näppäimistöpainikkeen ja sitten painamalla kynäpainiketta. Kirjoita tai piirrä luonnoslehtiöön ja lähetä viesti valitsemalla luonnoslehtiön oikeassa alareunassa oleva viestikuvake.

14 Äänen tai videon lisääminen keskusteluun
Jos haluat lisätä käynnissä olevaan pikaviestikeskusteluun ääntä tai videokuvaa, valitse Soita tai Video ikkunan alareunassa. Tärkeää Varmista ennen ääni- tai videopuhelun aloittamista, että tietokoneeseen on kytketty kamera, kaiuttimet ja mikrofoni tai kuulokkeet. Näet kunkin aktiivisen keskustelun kuvakkeen sipaisemalla näytön ylälaidasta keskelle. Aktiiviset keskustelut Soita- ja Video-painikkeet

15 Liittyminen Lync-kokoukseen
Lyncin aloitusnäytön Liity Lync-kokoukseen ruudussa näet seuraavan Lync-kokouksen juuri ennen sen alkua. Valitse ruutu, jos haluat liittyä kokoukseen. Jos haluat liittyä toiseen kokoukseen tai tarkastella tietoja kuluvan ja seuraavan päivän kokouksista, valitse Kokoukset-ruutu, joka on Lync-aloitusnäytön alaosassa. Jos olet kokouksessa, voit lisätä kokoukseen pikaviestin, videon tai muuta tarpeellista kokousikkunan alareunassa olevien komentojen avulla.

16 Vastaajaviestien tarkistaminen
Lyncin aloitusnäytön Vastaaja-ruudusta näet vielä kuuntelemattomien vastaajaviestien määrän. Valitse ruutu ja valitse sitten vastaajaviesti, jonka haluat kuunnella. Jokaisessa viestissä on toistopainike ja nopeuspainike sekä tiedot viestin kestosta, lähetysajasta ja soittajan nimi. Huomautus Tämä toiminto on käytössä vain, jos se on otettu käyttöön Lync-tililläsi. Toiminto ei ole osa Office 365 -palvelua.

17 © 2013 Microsoft Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään
© 2013 Microsoft Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Microsoft, Windows, Windows Vista ja muut tuotenimet ovat tai saattavat olla rekisteröityjä tavaramerkkejä ja/tai tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa. Nämä tiedot on tarkoitettu vain epäviralliseen käyttöön, ja ne edustavat Microsoft Corporationin julkaisuhetkellä voimassa olevia tietoja. Koska Microsoftin on vastattava muuttuviin markkinaolosuhteisiin, näitä tietoja ei voida tulkita Microsoftia sitoviksi eikä Microsoft voi taata niiden paikkansapitävyyttä esityksen julkaisuajankohdan jälkeen. MICROSOFT EI ANNA MITÄÄN SUORIA, EPÄSUORIA TAI LAKISÄÄTEISIÄ TAKUITA TÄMÄN ESITYKSEN SISÄLTÄMISTÄ TIEDOISTA.


Lataa ppt "Windows-kaupan Lync-sovelluksen käytön aloittaminen"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google