Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Miten teen hyvän (apu)raha- hakemuksen? Hannele Niemi

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Miten teen hyvän (apu)raha- hakemuksen? Hannele Niemi"— Esityksen transkriptio:

1 Miten teen hyvän (apu)raha- hakemuksen? Hannele Niemi
Käyttäytymistieteellinen tiedekunta / Hannele Niemi

2 Mistä? Säätiöt Rahastot SKR Suomen Akatemia Tekes EU

3 Suoma Loimaranta-Airilan rahastosta myönnetään stipendejä lahjakkaille Satakuntalaiseen Osakuntaan kuuluville Helsingin yliopiston opiskelijoille. Haettavissa on 3000 euron stipendejä opiskelijoille, jotka tekevät pro gradu -tutkielmaa tai muuta ylemmän korkeakoulututkinnon opinnäytetyötä. Gradustipendistä maksetaan alkusummana 2500 euroa ja opinnäytetyön tarkastukseen jättämisen jälkeen 500 euroa. Rahastosta myönnetään myös 1000 euron suuruisia stipendejä perustutkinto-opiskelijoille kansainvälistä opiskelijavaihtoa varten. Osakunta ja yliopisto tarkastavat Satakuntalaisen Osakunnan jäsenyyden, erillistä todistusta jäsenyydestä ei tule liittää hakemukseen. Lääninrovasti Wilhelm Lindstedtin ja hänen puolisonsa Hilma Nyholmin jälkeläiset ovat etuoikeutettuja rahastojen stipendeihin, vaikka eivät kuuluisikaan Satakuntalaiseen osakuntaan.

4 Hakemukset osoitetaan ko. rahaston hoitokunnalle.
Satakuntalaisen Osakunnan rahastot jakavat apurahoja osakunnan jäsenille seuraavasti: * Aino ja Kaarlo Tiisalan rahastosta jaetaan 5-10 noin euron perustutkintoapurahaa lahjakkaille, opinnoissaan menestyneille osakunnan nykyisille ja entisille jäsenille. Lisäksi on haettavissa noin euron suuruinen apuraha väitös-kirjatutkimukseen. Hakemukset osoitetaan ko. rahaston hoitokunnalle. * Väinö Horellin rahastosta jaetaan 1-2 noin 300 euron apurahaa opinnoissaan menestyneille ja osakunnan toiminnassa ansioituneille jäsenille. Hakemukset osoitetaan osakunnan stipendineuvostolle. * Eevan rahastosta, jonka tarkoituksena on antaa taloudellista tukea Satakuntalaiseen Osakuntaan kuuluville naisopiskelijoille, jaetaan 1-2 noin euron apurahaa. Hakemukset osoitetaan ko. Rahaston hoitokunnalle. Hakemuksesta tulee käydä ilmi taloudellinen tilanne, osakunta-aktiivisuus ja opintomenestys. Opintosuoritusotteen lisäksi hakemukseen liitetään myös verolautakunnan todistus viimeksi toimitetusta verotuksesta (2013) sekä hakijan että puolison osalta. Myönteiset päätökset julkistetaan osakunnan maaliskuun kokouksessa, ja hakijoille ilmoitetaan päätöksistä erikseen ennen tätä. Apurahan saajien on palautettava selvitys apurahan käytöstä mennessä.

5 Mihin tarkoitukseen on julistettu haettavaksi?
Lue tarkoin – rahoittaja ei anna muuhun Käytä niitä sanoja ja ilmaisuja, joita on hakukuulutuksessa Osoita, että hakemus kohdistuu juuri siihen mitä haetaan

6 Minkälainen hakija? “Vähävarainen” – mitä se tarkoittaa?
Lahjakas – miten se osoitetaan? Opinnoissa menestynyt - miten se osoitetaan?

7 Jotain sellaista mikä nousee tavanomaisen opiskelun yläpuolelle
Vapaamuotoinen osuus Vakuuttava – mitä tulet tekemään Miksi erityisesti tarpeen? Vaihto Aineistonkeruu Erityismetodi Tutkimukseen tai opiskeluun liittyvä matka Jotain sellaista mikä nousee tavanomaisen opiskelun yläpuolelle

8 Suositukset Usein välttämättömiä Pyydä ajoissa
Keskustele ohjaajasi kanssa Kirjoita pohjat – tuo esiin ansiot

9 Yleisilme Selkeä Huoliteltu Vahva lupaus
Kaikki pyydetyt kohdat ja vaaditut liitteet täytetty

10 Onnea hakemuksille! Et saa, jos et hae
Usein et saa palautetta hakemuksista, joskus kannattaa kuitenkin tiedustella Ei kannata lannistua (yleisesti ottaen apurahahauissa n. 1/10 menee läpi, ei aina sekään)


Lataa ppt "Miten teen hyvän (apu)raha- hakemuksen? Hannele Niemi"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google