Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Matkalippu tulevaisuuteen KAMPANJA HYVÄN KÄYTÖKSEN PUOLESTA Lauritsalan koulun yläkoululla 11.2 ja 13.2.2008 Lauritsalan Rotaryklubista; Harri Holm, Isto.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Matkalippu tulevaisuuteen KAMPANJA HYVÄN KÄYTÖKSEN PUOLESTA Lauritsalan koulun yläkoululla 11.2 ja 13.2.2008 Lauritsalan Rotaryklubista; Harri Holm, Isto."— Esityksen transkriptio:

1 Matkalippu tulevaisuuteen KAMPANJA HYVÄN KÄYTÖKSEN PUOLESTA Lauritsalan koulun yläkoululla 11.2 ja 13.2.2008 Lauritsalan Rotaryklubista; Harri Holm, Isto Kujala ja vaihto-oppilaamme; Laura (Mexicosta)

2 Sivun otsikko Suomen Rotary © 2008 2 TAVOITTEENA ON KANNUSTAA NUORIA Hyvään käytökseen Huomioimaan toiset Terveisiin elämäntapoihin Terveeseen itsetuntoon sekä sopeutumiseen Antaa valmiudet omien ja yhteisten asioiden hoitamiseen elämässä

3 Sivun otsikko MITEN ROTARIT OVAT OLLEET MUKANA? Rotarit ovat mukana taustatukena Rotarit ovat antaneet pyydettäessä tietoiskuja Rotarit ovat lahjoittaneet stipendit ja kunniakirjat palkituille. Rotarit ovat olleet mukana koulujen tilaisuuksissa tai kevätjuhlissa toteuttamassa palkitsemista

4 Sivun otsikko ROTARIEN EETTISET PERIAATTEET Tunnuslauseeksemme vuosien saatossa on muodostunut: ”Palvelu itsekkyyden edelle”

5 Sivun otsikko ROTARIEN NELJÄN KYSYMYKSEN KOE Onko tämä totta? Onko tämä oikeudenmukaista kaikkia osapuolia kohtaan? Luoko tämä hyvää tahtoa ja edistääkö se ystävyyssuhteita? Onko tämä kaikkien osapuolien edun mukaista?

6 Sivun otsikko Tunnin (45 min) eteneminen 1.Esittäytymiset 2.Rotary hyvin lyhyesti 3.Oppilailta kerättään taululle: ”miten he ymmärtävät hyvän käytöksen” Kaikilta kysytään. 4.Tuloksia verrataan neljän kysymyksen kokeeseen 5.Matkalippu tulevaisuuteen hankkeen esittely (tausta, historia ja toteutus yhteenvedosta 2005-05(arkistossa) 6.Rotaryn palveluihanne; esimerkkejä palveluprojekteistamme. 7.Laura esitteli itsensä ja kokemuksiaan vaihto-oppilaana olosta 8.Esimerkkejä hyvän käytöksen merkityksestä ( työnhakutilanteista) 9.Yhteenveto ja kiittäminen vierailumahdollisuudesta


Lataa ppt "Matkalippu tulevaisuuteen KAMPANJA HYVÄN KÄYTÖKSEN PUOLESTA Lauritsalan koulun yläkoululla 11.2 ja 13.2.2008 Lauritsalan Rotaryklubista; Harri Holm, Isto."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google