Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Suomen Kiinteistöliitto Kiinteistönomistajien edunvalvoja ja alan asiantuntijaorganisaatio. Kiinteistöliitto pyrkii siihen, että ihmisillä olisi viihtyisiä.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Suomen Kiinteistöliitto Kiinteistönomistajien edunvalvoja ja alan asiantuntijaorganisaatio. Kiinteistöliitto pyrkii siihen, että ihmisillä olisi viihtyisiä."— Esityksen transkriptio:

1 Suomen Kiinteistöliitto Kiinteistönomistajien edunvalvoja ja alan asiantuntijaorganisaatio. Kiinteistöliitto pyrkii siihen, että ihmisillä olisi viihtyisiä ja turvallisia koteja ja työpaikkoja. Liiton edunvalvonta, neuvontapalvelut ja viestintä perustuvat luotettavaan ja tutkittuun tietoon.

2 Vahva valtakunnallinen vaikuttaja u Liitto on vahvassa kasvussa u Noin 20 000 jäsenkiinteistöä, joissa asuu yhteensä lähes kaksi miljoonaa ihmistä. u Kokoaa yhteen asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöt, vuokranantajat sekä vuokrataloyhteisöt. u Laaja yhteisö u Jäseninä 25 alueellista kiinteistöyhdistystä ja u valtakunnallinen toimialajärjestö Suomen Vuokranantajat ry. u Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oy, Kiinteistöalan Kustannus Oy, KTI Kiinteistötieto Oy ja Suomen Talokeskus Oy.

3

4 Edunvalvontaa koko Suomessa u Vuorovaikutus valtakunnallisten vaikuttajien kanssa kiinteistöalan asioista. u Mukana lainsäädäntötyössä. Kiinteistöliiton edustajat osallistuvat kiinteistöjä koskevien säännösten ja toimintaohjeiden valmisteluun. Yksi osa Kiinteistöliiton edunvalvontaa ovat liiton laatimat lausunnot eri ministeriöille. u Alueellinen edunvalvonta. Kiinteistöyhdistykset vaikuttavat paikalliseen päätöksentekoon kuten kunnallisiin tariffeihin tai kiinteistöveroon. u Nyt ajankohtaista: Asunto-osakeyhtiölakiuudistus, kiinteistöverotus, kiinteistösijoitusrahastot

5 Tutkimus- ja kehitystoiminta suunnannäyttäjänä u Kiinteistöliitto tekee aktiivista tutkimus- ja kehitystyötä. Työtä tehdään muun muassa asuntojen ja toimitilojen palvelukyvyn, tuottavuuden, ympäristöystävällisyyden, terveellisyyden ja viihtyvyyden parantamiseksi. u Tutkittua tietoa... u kiinteistöistä, kiinteistönpidosta, säästömahdollisuuksista, vuokra- ja kustannustasoista sekä kiinteistöalan tulevasta kehityksestä niin kotimaassa kuin kansainvälisesti.

6 Neuvontapalvelut u Kiinteistöliiton kiinteistöjuridiikan lakineuvonta u Kiinteistöyhdistyksen neuvonta u kiinteistön omistamiseen ja jokapäiväiseen kiinteistönpitoon liittyvät asiat u Talous- ja veroneuvonta u Kiinteistönpitoon liittyvä neuvontapalvelu u Tutkittua tietoa mm. asuinkiinteistöjen hoitokuluista, energian- ja vedenkulutuksesta, isännöinti- ja kiinteistönhoitopalveluiden ostamisesta sekä korjausrakentamisesta ja kunnossapidosta. u Työsuhdeneuvonta u ensisijaisesti neuvoa paikallisesta kiinteistöyhdistyksestä. u Kiinteistöpalvelut ry

7 Kirjalliset lausunnot ja toimeksiannot u Lausunnoista tukea. Jäsentaloyhtiöille kirjalliset lausunnot ilman kallista, raskasta ja riskialtista oikeusprosessia. u maksullinen palvelu. Mahdollisessa oikeudenkäynnissä Kiinteistöliiton kirjallinen lausunto on myös hyvä tuki taloyhtiölle. u Pienimuotoisia toimeksiantoja jäsenyhtiöille u yhtiöjärjestyksen muutoksia ja ym. asiakirjoja

8 Koulutus ja tiedotus u Ajankohtaiskoulutus u jäsenjärjestöjen omat koulutustilaisuudet u valtakunnalliset seminaarikiertueet u Jäsentiedote u www.kiinteistoliitto.fi ja www.taloyhtio.net u Yhteinen verkkopalvelu asoy-jäsenille u www.taloyhtio.net/jasensivut u Suomen Kiinteistölehti u Alueyhdistysten ja toimialajärjestön verkkopalvelut u Taloyhtiosivut.fi – jäsenetuna kotisivut taloyhtiölle

9 Jäsenalennukset ja edut u 10 prosentin jäsenalennus Kiinteistöalan Kustannuksen kirjoista. Kiinteistöalan Kustannus Oy on kokonaan Kiinteistöliiton omistama kustannusyhtiö, joka julkaisee alan kirjallisuutta, lehtiä ja lomakkeita. u Suomen Talokeskuksen KuluNet-palvelusta (kulutusseuranta) 10 % alennus uusille asiakkaille. u Jäsenjärjestöjen tarjoamat jäsenedut ja alennukset vaihtelevat hieman toisistaan, osa tarjoaa muun muassa sähkösopimuksia jäsenhintaan.


Lataa ppt "Suomen Kiinteistöliitto Kiinteistönomistajien edunvalvoja ja alan asiantuntijaorganisaatio. Kiinteistöliitto pyrkii siihen, että ihmisillä olisi viihtyisiä."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google