Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

1 Psykiatrian lautakunta Kellokoskella 22.10.2013 HUS hallitus päätti 2.9.2013 § 133, että Hyks:n ja HUS:n liikelaitosten organisaatiota muutetaan 1.1.2015.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "1 Psykiatrian lautakunta Kellokoskella 22.10.2013 HUS hallitus päätti 2.9.2013 § 133, että Hyks:n ja HUS:n liikelaitosten organisaatiota muutetaan 1.1.2015."— Esityksen transkriptio:

1 1 Psykiatrian lautakunta Kellokoskella 22.10.2013 HUS hallitus päätti 2.9.2013 § 133, että Hyks:n ja HUS:n liikelaitosten organisaatiota muutetaan 1.1.2015 alkaen siten, että perustetaan tulosyksikkötasoisina osaamiskeskuksia, muiden joukossa psykiatrian osaamiskeskus Osaamiskeskusten perustamisen yhteydessä tulee pystyä turvaamaan tehokas Hyks:n ja HUS:n kokonaisjohtaminen Hyvinkään sairaanhoitoalueen näkökulmasta tulee pystyä turvaamaan tehokas Hyshan kokonaisjohtaminen ja tehokas, potilaslähtöinen alueellinen psykososiaalisten palvelujen tuotanto- ja johtojärjestelmä

2 2 HYKS:n Psykiatrian osaamiskeskus ja Hysha:n psykiatrian tulosyksikkö: kriittiset kohdat Kellokosken sairaalan kokonaisuuden koordinaatio/ johtaminen: tilat ja tukipalvelut, henkilöstö, toimintaprosessit Hyshan psykiatrisen/psykososiaalisen palvelujärjestelmän eheys ja tehokkuus Henkilöstö

3 3 HYKS:n Psykiatrian osaamiskeskus ja Hysha:n psykiatrian tulosyksikkö: kriittiset kohdat Kellokosken sairaalan kokonaisuuden koordinaatio/ johtaminen: tilat ja tukipalvelut, henkilöstö, toimintaprosessit –Kellokosken sairaalassa on osaamiskeskuksella neljän palveluketjun (oikeuspyk, nuoriso, kuntoutus ja psykogeriatria) toimintoja ja Hyshan alueellisella psykiatrialla omat toimintansa –kaikilla yhteiset tukipalvelut ?, yhteiskäytössä olevat tilat? henkilöstöpanosta yli rajojen? –alueellinen liikkuva toiminta, myös kuntakonsultaatiot? –kokonaisuutta pitää koordinoida tehokkaasti = riittävillä valtuuksilla

4 4 HYKS:n Psykiatrian osaamiskeskus ja Hysha:n psykiatrian tulosyksikkö: kriittiset kohtia Hyshan psykiatrisen/psykososiaalisen palvelujärjestelmän eheys ja tehokkuus –kuntarajapinta HYKSillä ja Hyshalla erikseen ? –avohoidon tilat – nuoriso erillään alueellisesta aikuispsykiatriasta? –”yhtenäiset alueelliset psykososiaaliset palvelut ilman organisaatio ja kuntarajoja” ? miten toteutetaan nuosiopsykiatriassa ja vanhuspsykiatriassa?

5 5 HYKS:n Psykiatrian osaamiskeskus ja Hysha:n psykiatrian tulosyksikkö: kriittisiä kohtia Henkilöstö –riittävä, yhtenäinen ja yhdenmukainen informaatio muutosprosessissa –arjessa 2015- joustava liikkuminen sekä arjen työvuoroissa että uralla etenemisessä kuppikuntiin pirstoutumisen välttäminen: yhteinen koulutus ja muut tilaisuudet, yhteiset/samat etuudet kilpailu työvoimasta (lääkärit, erityisosaajat): työpanosta yli tulosaluerajan ja sen pelisäännöt erikoistuvien lääkärien koulutus yksi yhdessä suunniteltu kokonaisuus –Kellokosken kokonaisuuden johtaminen/koordinaatio riittävin valtuuksin yli ”putkiesimiesten” (millainen johtamisjärjestelmä tulee osaamiskeskukseen??)


Lataa ppt "1 Psykiatrian lautakunta Kellokoskella 22.10.2013 HUS hallitus päätti 2.9.2013 § 133, että Hyks:n ja HUS:n liikelaitosten organisaatiota muutetaan 1.1.2015."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google