Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Sosiaalinen media. Sisällysluettelo 3. Kuvat – Picasa 4. Sosiaaliset verkostot – Facebook 5. Videot –Youtube 6. Blogit ja wiki- Wikispaces 7. Oppimisympäristöt.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Sosiaalinen media. Sisällysluettelo 3. Kuvat – Picasa 4. Sosiaaliset verkostot – Facebook 5. Videot –Youtube 6. Blogit ja wiki- Wikispaces 7. Oppimisympäristöt."— Esityksen transkriptio:

1 Sosiaalinen media

2 Sisällysluettelo 3. Kuvat – Picasa 4. Sosiaaliset verkostot – Facebook 5. Videot –Youtube 6. Blogit ja wiki- Wikispaces 7. Oppimisympäristöt -Moodle

3 Kuvat- Picasa Picasa on Googlen ilmainen kuvankäsittely- ja arkistointiohjelma. Ohjelmalla voi muokata ja järjestellä kuviaan vaivattomasti Ohjelma osaa tunnistaa kuvista automaattisesti samankaltaiset kasvot, jotka nimeämällä ohjelma luo kansiot jokaista henkilöä kohden.

4 Sosiaaliset verkostot- Facebook Facebook on internetissä toimiva yhteisöpalvelu. Sivusto tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden käyttäjäprofiilin ja blogin luomiseen, sekä yhteydenpitoon ystäviensä kanssa. Sinne voi myös tallentaa kuvia.

5 Videot - Youtube YouTuben kautta käyttäjä voi lisätä omia videoita tai katsoa sekä ladata muiden käyttäjien lisäämiä videoita.

6 Blogit ja wiki- Wikispaces Wikispaces on sivusto missä voit perustaa blogin taikka oman kotisivun. Sinne voi lisätä kuvia tai esimerkiksi youtube videoita

7 Oppimisympäristöt -Moodle Moodle on sivusto mihin voi laatia verkkokursseja. Muudlessa voi käydä kokonaisen kurssin ja sinne voi laitta tehtävä ja tehtävänpalautus kansion.


Lataa ppt "Sosiaalinen media. Sisällysluettelo 3. Kuvat – Picasa 4. Sosiaaliset verkostot – Facebook 5. Videot –Youtube 6. Blogit ja wiki- Wikispaces 7. Oppimisympäristöt."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google