Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Itävalta – GRAZ, Kevät 2008 Andreas Ojala KOT5SN3.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Itävalta – GRAZ, Kevät 2008 Andreas Ojala KOT5SN3."— Esityksen transkriptio:

1 Itävalta – GRAZ, Kevät 2008 Andreas Ojala KOT5SN3

2 Graz, Itävallan toiseksi suurin kaupunki n
Graz, Itävallan toiseksi suurin kaupunki n asukasta, joista on opiskelijoita. Kaupunkia koristaa Schlossberg ja sen päälle rakennettu kellotorni. Rakennukset koostuu pääasiassa vanhoista rakennuksista, mutta mukaan on mahtunut myös jotain uutta...

3 …Kaupungin läpi virtaa Mur-joki, jonka keskelle on rakennettu moderni keinotekoinen saari, Murinsel . Oikealla kuvassa näkyy nykytaiteen museo Kunsthaus yöllä.

4 …Grazin yksi mukavimmista levähdyspaikoista, Stadtpark
…Grazin yksi mukavimmista levähdyspaikoista, Stadtpark. Kuvissa Vapun viettoa sekä frisbeetä.

5 Asuntola; Asuin ulkomaalaisille opiskelijoille pyhitetyssä kerrostalossa, joka sijaitsi Neubaugassella. Talo oli valmistunut Huoneistot olivat siistit ja hyvin varustetut.

6 Asuntola; Joissakin asunnoissa oli parvekkeetkin, kivalla näköalalla. Kerran viikossa kävi siivoja. Juhliahan niissä ”ei” saanut piettää…

7 Opiskelu; Opiskelin Kevät lukukauden FH Joanneumissa autotekniikkaa. Kurssit olivat käytäntöpainotteisia ja sikäli ihan mielenkiintoisia. Mieleen jäivät erityisesti testiajo-, suunnittelu-, sekä projektityökurssit.

8 Testiajokurssi: Yksi mukavimmista opiskelupäivistäni. Magna Steyrin asiantuntijoiden järjestämä kurssi, heidän testiradallaan. Kurssissa käytiin läpi testiajossa huomioitavia seikkoja. Sekä tietenkin itse ajamista.

9 Projektityö: Meidän ryhmämme sai projektityöksi mitata autoista lähteviä ääniä. Päätimme mitata ovesta sekä moottorista aiheutuvaa ääntä. Työt/mittaukset tehtiin omalla ajalla. Käytössämme oli kaiuton tila, tarvittavat laitteistot sekä koulun testiautoja.

10 Yleensä kursseista suoriutumiseen piti tehdä loppu raportti, tehtävä tai lyhyt kirjallinen koe/testi. Yhteen kurssiin järjestettiin suullinen tentti. Jotkut kurssit olivat helpompia ja jotkut taas vähemmän tai enemmän haastavampia.

11 Eläminen Itävallassa oli helppoa, kulttuuri ei juuri eronnut suomalaisesta. Kunhan vain muisti käyttäytyä kohteliaasti. Hintataso oli hiukkasen halvempaa ja alkoholituotteet aika paljonkin Suomeen verrattuna.

12 Reissuja pitkin Etelä-Eurooppaa…

13 Itävalta itsessäänkin on todella kaunis maa ja siellä on paljon nähtävää ja tekemistä.
Reissaaminen Itävallasta muualle Eurooppaan on helppoa ja Suomeen nähden halpaa, esim. edestakainen bussimatka Zagrebiin 22€, lento Graz-Barcelona 10€ (suunta).

14 Minuun saa rohkeasti ottaa yhteyttä jos tulee jotain kysymyksiä, kommentoitavaa tai ihan mitä vain! 


Lataa ppt "Itävalta – GRAZ, Kevät 2008 Andreas Ojala KOT5SN3."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google