Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Global Grant -apuraha ulkomailla tapahtuvaa akateemista jatkokoulutusta varten Global Grant Scholarship- apuraha.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Global Grant -apuraha ulkomailla tapahtuvaa akateemista jatkokoulutusta varten Global Grant Scholarship- apuraha."— Esityksen transkriptio:

1 Global Grant -apuraha ulkomailla tapahtuvaa akateemista jatkokoulutusta varten Global Grant Scholarship- apuraha

2 TRF:n ja piirin 1420 vaatimukset Tämä apuraha on tarkoitettu ulkomailla tapahtuvaan akateemiseen jatkokoulutukseen ensisijaisesti yhteiskunta- tai taloustieteen alalta, joka liittyy Rotaryliikkeen yhteen tai useampaan keskittämisalueeseen. Haettavan apurahan minimimäärä on 30.000 USD. Oikeus hakea Global Grant -apurahaa edellyttää piiriin 1420 kuuluvalta klubilta, että se on rekisteröity yhdistys ja kvalifioitu MoU:n mukaisesti ja, että se on tehnyt rahalahjoituksen TRF:lle vähintään kerran kolmen viimeisen vuoden aikana.

3 Scholarship -apurahan osapuolet International Sponsor Partner(ISP), Suomessa toimiva rotaryklubi Host Sponsor Partner (HSP), rotaryklubi maassa/alueella, jossa koulutuksen on määrä tapahtua The Rotary Foundation (TRF) koulutusapurahan hakija

4 Vapaamuotoisen hakemuksen sisältö Osoitetaan kotimaassa toimivalle rotaryklubille Täydelliset henkilö- ja yhteystiedot Kielitaitosi Jatkokoulutuksen tavoitteet Miten tulet käyttämään koulutustasi yhteiskunnan tarpeiden tyydyttämiseen, ja mihin Rotaryliikkeen keskittämisalueeseen koulutuksesi liittyy. Koulutuksesi, CV:si ja selostus siitä, miksi olet sopiva ehdokas apurahan saamiseen. Missä ja milloin jatkokoulutus tapahtuu? Matkaohjelmasi Budjetti yksilöitynä: matka-, asumis-, lukukausi- ja muut ylläpitokustannukset.

5 Vaihe 1 International Sponsor Partner etsii Host Sponsor Partnerin. Molempiin klubeihin perustetaan GG –apuraha- komiteat ja nimitetään Primary Contact henkilöt. Molemmat klubit allekirjoittavat MoU:n ja aloitetaan hakumenettelyn vaihe 1. Vaiheen 1 kohdassa 7 annetaan koulutettavan nimi ja systeemi pyytää häntä tekemään henkilökohtaisen hakemuksen TRF:lle online. ISP tekee vaiheen 1 loppuun.

6 International Sponsor Partnerin laatima hakemus TRF:lle, Vaihe 1 Luettele muut osallistuvat partnerit. Määrittele Host Sponsor Partnerin ja paikallisen apurahakomitean rooli, vastuut ja tehtävät. Kuka seuraa koulutettavan opintojen edistymistä? Anna hankkeen yksilöity budjetti. Kuka omistaa budjettivaroilla hankitut tuotteet? Luettele kaikki rahoituslähteet. Mihin Rotaryliikkeen keskittymisalueisiin koulutus liittyy ja miten tämä tullaan toteuttamaan? Miten ja kuka mittaa?

7 Koulutettavan hakemus Henkilötiedot Yhteystiedot Yhteystiedot hätätilanteen varalta Vakuutustiedot, vakuutusten numerot ja vakuutusyhtiön puhelinnumero. Koulutushistoria: oppilaitokset, yliopistot ja loppututkinnot ja tutkintojen pääasiallinen sisältö. Kielitaito Täydelliset tiedot tavoittelemastasi koulutuksesta: oppilaitoksen nimi, maa ja kaupunki, millä kielellä koulutus tapahtuu, kurssit ja milloin ne suoritetaan. Miten koulutuksesi, ammatillinen tai vapaaehtoistyöntekijän kokemuksesi liittyvät Rotaryn tavoitteisiin valitsemillasi kehittämisalueilla? Mitä aiot tehdä heti koulutuksen päätyttyä? Miten pitkäntähtäimen ammatilliset tavoitteesi sopii Rotaryn tavoitteisiin valitsemillasi kehittämisalueilla? Lähetä oppilaitoksen sinua koskeva hyväksymispäätös pdf-muodossa.

8 Vaihe 2 ISP aloitta vaiheen 2, kun TRF on hyväksynyt koulutettavan ja ISP:n hakemukset. Vaihe 2 noudattaa pääosin humanitaarisen GG- hankkeen hakumenettelyä. TRF ilmoittaa päätöksensä ISP:lle ja maksaa apurahat HSP:lle, joka hallinnoi niitä. ISP:n Primary Contact ilmoittaa päätöksestä apurahan hakijalle.

9 Vaiheessa 2 annettavat tiedot Tavoitteet Selvitys hankkeen kestävyydestä. Miten hanke tyydyttää saajayhteiskunnan ja sen eri osa-alueiden tarpeita? Miten paikalliset asukkaat osallistuvat hankkeen toteuttamiseen? Miten koulutus järjestetään? Mihin Rotarysäätiön keskittämisalueeseen hanke liittyy ja miten? Miten on aikomus mitata hankkeen vaikuttavuutta, ja miten ja kuka hankkii tiedot? Partnerit Primary Contact –henkilöt hankkeessa mukana olevissa klubeissa Komiteajäsenet eri klubeissa Yhteistyöorganisaatiot Rotaryn ulkopuolelta. Rotarien osallistuminen Budjetti Rahoitus Primary Contactien valtuutus Piirin Rotarysäätiökomitean valtuutus.

10 INTERNATIONAL SPONSOR PARTNER JA HOST SPONSOR PARTNER VAIHE 1 TRF:n HYVÄKSYNTÄ VAIHE 2 TRF:n HYVÄKSYNTÄ JA VAROJEN SIIRTO HSP:n TILILLE APURAHAN HAKIJA KOULUTETTAVAN HAKEMUS


Lataa ppt "Global Grant -apuraha ulkomailla tapahtuvaa akateemista jatkokoulutusta varten Global Grant Scholarship- apuraha."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google