Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Suomen Latu Liity – se kannattaa. Suomen Latu on ulkoilun kattojärjestö Suomen Latu on retkeilyn edistäjä, ulkoilun asiantuntija ja kaikille avoin järjestö.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Suomen Latu Liity – se kannattaa. Suomen Latu on ulkoilun kattojärjestö Suomen Latu on retkeilyn edistäjä, ulkoilun asiantuntija ja kaikille avoin järjestö."— Esityksen transkriptio:

1 Suomen Latu Liity – se kannattaa

2 Suomen Latu on ulkoilun kattojärjestö Suomen Latu on retkeilyn edistäjä, ulkoilun asiantuntija ja kaikille avoin järjestö Yli 20 liikuntalajia ja 217 jäsenyhdistystä ympäri maata Jäseniä yli 78 000: nuoria, sinkkuja, perheitä, lapsia, aikuisia ja senioreita www.suomenlatu.fi www.facebook.com/suomenlatu

3 Suomen Latu ry Suomen Latu ja sen jäsenyhdistykset tunnetaan liikuttajina, ulkoilun ja retkeilyn tunnustettuina asiantuntijoina sekä ulkoilijoiden asiaa ajavana kaikille avoimena kansalaisjärjestönä.

4

5 Miksi yhdistys liittyisi Suomen Ladun jäseneksi?

6 Yhteisöllisyys, tarjolla samanhenkistä seuraa

7 Edut Suomen Latu ylläpitää jäsenrekisteriä Ankkuria, yhdistyksellä selailu- ja tulostusoikeudet Tapaturmavakuutus sisältyy jäsenmaksuun Latuyhdistyksillä on vastuuvakuutus Suomen Latu tukee latuyhdistyksiä Suomen Latu markkinoi yhdistystensä tapahtumia Ryhmäalennuksia Kiilopäällä Liikuttaja –lehti luottamushenkilöille 4 x vuodessa Apua, tukea ja koulutusta yhdistystoimintaan Näkyvyys verkossa SL:n sivujen kautta Mahdollisuus järjestää SL:n valtakunnallinen tapahtuma

8 Latu ja Polku -lehti Monilla tärkein syy jäsenyyteen Suomen Ladun jäsenlehti Ulkoilun & retkeilyn ykkönen Suomessa Levikki 50 940 Ilmestyy viisi kertaa vuodessa

9 Kustannukset Jäsenmaksut Suomen Ladulle vuosina 2015 * perhejäsenyys (koko ruokakunta) 22 € * henkilöjäsen 14,50 € * opiskelija- ja nuorisojäsen 8 € (alle 29 v) * rinnakkaisjäsenyys 8 € (jäsen toisessa latuyhdistyksessä) SL tilittää jäsenyhdistyksille niiden osuudet jäsenmaksusta 6 x vuodessa (jatkossa 4)

10 Lisäksi nämä ovat hyviä syitä … Lasten ja perheiden toiminta Toiminnan perustana ovat metsämörritoiminta, Muumien ulkoilukoulut ja perheliikunta. Tänä talvena Angry Birds –hiihtokoulut. Mahdollisuus kokeilla uusia lajeja Mm. Geokätköily tutuksi –kurssit. Tulossa frisbeegolf -kursseja Hyödylliset jäsenedut Latu & Polku -lehti, jäsenhinnat kohteissa, alennuksia kursseista ja kumppaniyrityksiltä Terveyttä edistävän työn tukeminen Suomalaisten liikuttaminen, liikuntaolosuhteisen edistäminen Ilmaisia ohjaajakursseja

11 Huomioi tämäkin Suomen Latu ry on keskusjärjestö Suomen Ladun hallitus hyväksyy uudet jäsenyhdistykset Jäseneksi liitytään itsenäisten jäsenyhdistysten kautta Esim. Kangasalan Ladun jäsenet ovat Suomen Ladun jäseniä Jäsenmaksu vaihtelee eri yhdistyksittäin, keskimäärin reilut 20 €/vuosi/hlö Henkilö-, rinnakkais-, opiskelija- ja nuoriso, perhe, -sekä yhteisöhenkilöjäsenyys Ensimmäisenä vuonna yhdistys saa jäsenmaksut itselleen kokonaan!

12 Tervetuloa mukaan ulkoilijoiden joukkoon! www.suomenlatu.fi johanna.yli-opas@suomenlatu.fi 12


Lataa ppt "Suomen Latu Liity – se kannattaa. Suomen Latu on ulkoilun kattojärjestö Suomen Latu on retkeilyn edistäjä, ulkoilun asiantuntija ja kaikille avoin järjestö."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google