Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

TOP-LAAJA 2012-2013 Prosessialan pt. Hotelli-, ravintola ja cateringalan pt.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "TOP-LAAJA 2012-2013 Prosessialan pt. Hotelli-, ravintola ja cateringalan pt."— Esityksen transkriptio:

1 TOP-LAAJA 2012-2013 Prosessialan pt. Hotelli-, ravintola ja cateringalan pt.

2 Horaca: Opetusta annetaan Imatralla ja Lappeenrannassa koulutusohjelmat, kokki tarjoilija ja vastaanottovirkailija Imatra: kokki, tarjoilija vastaanottovirkailija opiskelijoita n. 195 Lappeenranta: kokki ja tarjoilija, opiskelijoita n. 190  Painopiste 1 yksilölliset oppimispolut  Vapaasti valittavien tutkinnon osien suorittaminen kokonaan topissa  Yksilölliset työvaltaiset polut: nopeutetut polut (yo/toisen tutkinnon suorittaneet), hitaampaan tahtiin etenevät, (erityisesti tuetut polut), aiemmin keskeyttäneet opiskelijat eli opiskeluihin palaajat, kahden perustutkinnon /koulutusohjelman suorittajat 2www.ekamo.fi

3 Horaca; Työskentelytapa aluksi: tutkinnon osien suorittamis vaihtoehtojen /osaamisen tunnustamisen analysointia  Pyrimme suunnittelemaan/”tuotteistamaan” aiemmin esitetyt polut toplaaja.purot.net sivustoja hyödyntäen  Tutkinnon osiin työstämme verkko-opetus materiaaleja Moodleen yhteistyössä osastojen opettajien kanssa  Horaca-tutkinnon koulukohtaisen opetussuunnitelman/lukusuunnitelman tarkastelu, laajennettu toppi otettu huomioon jo suunnittelussa aiemmin 3www.ekamo.fi

4 Prosessi pt. Opetusta annetaan sekä Imatralla että Lappeenrannassa Linjat: Kemianteollisuuden koulutusohjelma (Lpr) Paperiteollisuuden koulutusohjelma (Im) Sahateollisuuden koulutusohjelma (Lpr)  Yksilölliset oppimispolut jossa huomioidaan oppilaan aikaisempi tutkinto (yo/muu toisen alan tutkinto ) sekä menestyminen opinnoissa TOPLAAJA aikana suoritettavat opinnot  Vapaasti valittavien tutkinnonosia  Yhteisten aineiden osia  Ammatillisia aineita 4www.ekamo.fi

5 Työskentelytapa: Oppilaan opiskelumenestyksen seuraaminen, henkilökohtainen opastaminen ja työpaikkayhteistyö TOPLAAJA jakson suunnittelussa.  Pyritään malliin 2 + 1 eli viimeinen vuosi olisi lähes kokonaan työssäoppimista.  TOPLAAJA oppilaat erotetaan muusta luokasta yhdeksi 10 vk jaksoksi  Viimeisen vuoden jaksotus TOPLAAJA oppilailla:  8 vk koulussa (teoria- ja työopintoja)  30 vk työssäoppimisessa (teoriaopintoja moodlen kautta)  Viimeisen vuoden jaksotus muulla luokalla:  8 vk koulussa (teoria- ja työopintoja)  10 vk työssäoppimista  10 vk koulussa (teoria- ja työopintoja)  10 vk työssäoppimista 5www.ekamo.fi


Lataa ppt "TOP-LAAJA 2012-2013 Prosessialan pt. Hotelli-, ravintola ja cateringalan pt."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google