Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Ammattikoulutusryhmän GG-hakuprosessi. TRF:n ja piirin 1420 vaatimukset Tämä apuraha on tarkoitettu ulkomailla tapahtuville koulutushankkeille, joiden.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Ammattikoulutusryhmän GG-hakuprosessi. TRF:n ja piirin 1420 vaatimukset Tämä apuraha on tarkoitettu ulkomailla tapahtuville koulutushankkeille, joiden."— Esityksen transkriptio:

1 Ammattikoulutusryhmän GG-hakuprosessi

2 TRF:n ja piirin 1420 vaatimukset Tämä apuraha on tarkoitettu ulkomailla tapahtuville koulutushankkeille, joiden tulokset ovat kestäviä ja mitattavia ja, jotka liittyvät yhteen tai useampaan Rotarysäätiön keskittämisalueeseen sekä vastaavat johonkin saajayhteiskunnan tarpeeseen. Hankebudjetin on oltava vähintään 30.000 USD. Koulutusryhmän johtajan tulisi olla rotari. Oikeus hakea Global Grant-apurahaa edellyttää piiriin 1420 kuuluvalta klubilta, että se on rekisteröity yhdistys ja kvalifioitu MoU:n mukaisesti ja, että se on tehnyt raha- lahjoituksen Rotarysäätiölle vähintään kerran kolmen viimeisen vuoden aikana.

3 Ammattikoulutusryhmän osapuolet Suomessa toimiva rotaryklubi, International Sponsor Partner (ISP) Kohdemaassa toimiva rotaryklubi, Host Sponsor Partner (HSP) The Rotary Foundation Koulutusryhmän jäsenet

4 Hakuprosessi International Sponsor Partnerin (ISP) osalta hakuprosessi noudatta humantaarisen GG-hankkeen hakuprosessia. Selvitettävät asiat eroavat kuitenkin toisistaan. Koulutusryhmä lähettää Suomessa paikalliselle rotaryklubille vapaamuotoisen hakemuksen. Yleensä siinä vaiheessa tiedetään jo mikä on Host Sponsor Partner (HSP). ISP lähestyy HSP:ia ja aloittaa vaiheen 1. Vaiheen 1 kohdassa 7 pyydetään koulutusryhmän jäseniä laatimaan omat online hakemuksensa ja osoittamaan ne TRF:lle. ISP valmistelee hakemuksen vaiheen 1 ja lähettää sen TRF:lle.

5 International Sponsor Partner ja Host Sponsor Partner VAIHE 1 TRF:n HYVÄKSYMINEN VAIHE 2 TRF:n HYVÄKSYMINEN JA VAROJEN SIIRTO HSP:n TILILLE Kartoitus Yksityiskohtainen hakemus Ryhmän jäsenet Ammatti - koulutusryhmä

6 Ryhmän vapaamuotoisen hakemuksen sisältö Määrittele lyhyesti koulutusryhmän tavoitteet. Ketkä hyötyvät hankkeen tuloksista? Mitä ryhmää pitää tukea? Ryhmän jäsenten nimet, tuleeko ryhmä antamaan vai saamaan koulutusta, missä koulutus tapahtuu, ja mikä on matka-aikataulu. Mitä tarpeita koulutus täyttää, miten tarpeet on selvitetty ja miten saadut tulokset tukevat mm. aikaisempia selvityksiä tai tutkimustuloksia. Yksilöi koulutukseen liittyvät tavoitteet, mukaan lukien tavoitteena oleva myönteinen kehitys kohderyhmän osaamisessa, kyvyissä ja/tai taidoissa. Miten paikalliset osallistuvat koulutuksen suunnitteluun? Liittyykö koulutus samanaikaisesti sekä kohderyhmän että paikallisten aloitteisiin? Miten toimitte, jotta kohderyhmä oppii uutta ja osaaminen säilyy ja pysyy ajan tasalla ? Liitä mukaan koulutettavan ryhmän päivittäinen ohjelma sisältäen matkaohjelman. Hankkeen budjetti, jonka tulee olla vähintään 30.000 USD. Tavoiteltu rahoituksen määrä. Mikäli ryhmä on saamassa ulkopuolista rahoitusta, siitä tulee mainita tässä.

7 Ryhmän jäsenten tiedot Henkilötiedot Yhteystitiedot Yhteystiedot hätätilanteen varalta (omaiset ja läheiset) Vakuutusyhtiön nimi Vakuutuksen/vakuutusten numero/t Vakuutusyhtiön puhelinnumero Kielitaito eli luettelo kielistä, joita puhut sisältäen äidinkielen. Miten koulutuksesi ja ammattitaitosi liittyvät asianomaiseen Rotarysäätiön keskittämisalueeseen. Mikä on roolisi tässä koulutustapahtumassa. Kuvaile millä tavalla osallistut. Lähetä tuorein CV:si pdf-muodossa.

8 Vaihe 2 Saatuaan luvan TRF:ltä, International Sponsor Partner jatkaa prosessia vaiheseen 2, joka on hyvin samankaltainen kuin humanitaarisessa GG-hankkeessa. Hakemus täytetään soveltuvin osin ja ISP lähettää sen TRF:lle hyväksyttäväksi. TRF vastaa International Sponsor Partnerille, joka ilmoittaa tuloksen koulutusryhmälle.

9 Vaiheessa 2 annettavat tiedot Tavoitteet Selvitys hankkeen kestävyydestä. Miten hanke tyydyttää saajayhteiskunnan ja sen eri osa-alueiden tarpeita? Miten paikalliset asukkaat osallistuvat hankkeen toteuttamiseen? Miten koulutus järjestetään? Mihin Rotarysäätiön keskittämisalueeseen hanke liittyy ja miten? Miten on aikomus mitata hankkeen vaikuttavuutta, ja miten ja kuka hankkii tiedot? Partnerit Primary Contact –henkilöt hankkeessa mukana olevissa klubeissa Komiteajäsenet eri klubeissa Yhteistyöorganisaatiot Rotaryn ulkopuolelta. Rotarien osallistuminen Budjetti Rahoitus Primary Contactien valtuutus Piirin Rotarysäätiökomitean valtuutus.


Lataa ppt "Ammattikoulutusryhmän GG-hakuprosessi. TRF:n ja piirin 1420 vaatimukset Tämä apuraha on tarkoitettu ulkomailla tapahtuville koulutushankkeille, joiden."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google