Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Punainen: tunteet, vaistot - Millaisia tunteita ja tuntemuksia tehtävä herättää? Musta: varovaisuus, arviointi, kriittisyys - Mitkä ovat ehdotuksen hyvät.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Punainen: tunteet, vaistot - Millaisia tunteita ja tuntemuksia tehtävä herättää? Musta: varovaisuus, arviointi, kriittisyys - Mitkä ovat ehdotuksen hyvät."— Esityksen transkriptio:

1 Punainen: tunteet, vaistot - Millaisia tunteita ja tuntemuksia tehtävä herättää?
Musta: varovaisuus, arviointi, kriittisyys - Mitkä ovat ehdotuksen hyvät ja huonot puolet? - Mitä muuta täytyy ottaa huomioon? Valkoinen: informaatio, faktat luvut - Mitä tietoa aiheesta jo on? - Mitä tietoa tarvitaan lisää ja miten se hankitaan? Vihreä: uudet ideat ja näkökulmat - Mitä muita ideoita tai vaihtoehtoja on olemassa? - Voiko asiat tehdä toisin? Sininen: kokonaiskuva, yhteenveto - Kuinka asiaa on lähestytty? - Kuinka asiaa tulisi lähestyä? Keltainen: optimismi, hyvien puolien etsintä - Mitkä ovat ehdotuksen hyödyt ja edut? - Kuinka ne voidaan saavuttaa?

2 Valkoinen hattu Informaatio, faktat ja luvut
- Neutraali ja objektiivinen Mitä tietoa aiheesta jo on? - Mitä tietoa tarvitaan lisää ja miten se hankitaan?

3 Punainen hattu Tunteet ja vaistot - Vihaa, raivoa ja tunteita – myös myönteiset tunteet - Spontaanit mielenilmaukset ja intuitiot - Millaisia tunteita ja tuntemuksia tehtävä herättää?

4 Musta hattu Varovaisuus, arviointi, kriittisyys - Looginen, negatiivinen näkökulma - Mitkä ovat ehdotuksen huonot puolet, riskit ja seuraamukset? - Etsitään perustelujen heikkoja kohtia -

5 Keltainen hattu Optimismi, hyvien puolien etsintä - Halu löytää positiivisia puolia - Mitkä ovat ehdotuksen hyödyt ja edut? - Toiveet, mahdollisuudet

6 Vihreä hattu Uudet ideat ja näkökulmat - Luovuus - Mitä muita ideoita tai vaihtoehtoja on olemassa? - Voiko asiat tehdä toisin?

7 Sininen hattu Kokonaiskuva, yhteenveto - Ajatusten organisointi - Kuinka asiaa on lähestytty? - Kuinka asiaa tulisi lähestyä?

8


Lataa ppt "Punainen: tunteet, vaistot - Millaisia tunteita ja tuntemuksia tehtävä herättää? Musta: varovaisuus, arviointi, kriittisyys - Mitkä ovat ehdotuksen hyvät."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google